Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ovdje mozes da provjeris.
Samsung TV modeli

Tizen TVs (J/K/M/N/Q/R):

non-Tizen TVs (E/ES/F/H/HU/J4/J52):

Ma to znam ali kako da znam koja je ovaj oznaka, tamo ga nema u ovom linku na spisku. Treba da instaliram Smart IPTv a ne znam dal je ovo Tizen ili ne jer na Smart IPTV sajtu ima nacin za oba tv-a

Последно уредено:
Nesto kontam sto ovih iz zapadne evrope nema u iptv-iju. Nigdje alata by Hans, by Fridrich, by Sven i sl. :D
Sve sto valja je il nase , tursko , bugarsko , arapsko , rusko, kinesko itd. Talijani malo nesto maznu i to ti je to.
Joj jesu glupi ovi zapadnjaci :D
zato sto nemaju potrebu, zarade dovoljno da mogu sve da gledaju legalno......nisu oni kao mi da se krpamo stalno

Kako se gleda koja je serija Samsung Smart TV-a ? Zadnje slovo u modelu ? Jel recimo ovo K serija ? Samsung UE50NU7022K, ovo je sa Tizen OS?
Qudno, nigdje se ne objasnjava sta predstavljaju zadnje slove!!!
UE = LCD (QE = Qled)
50 = to znamo svi
NU => N = godina introdukcije (2018) U = ultra hd
poslednje dve cifre 22 = dizajn, ekstra opcije ....

Ma to znam ali kako da znam koja je ovaj oznaka, tamo ga nema u ovom linku na spisku. Treba da instaliram Smart IPTv a ne znam dal je ovo Tizen ili ne jer na Smart IPTV sajtu ima nacin za oba tv-a
Tizen TVs (J/K/M/N/Q/R)
K je kod tebe i onda je Tizen TV...

@Gargamel83

K = Digitalni tuner (U , K, T = DVB europski standard)
F = USA, Canada i Mexico = ATSC standard
G = Latin America

Ja sinoc ubacio 10 portala u SFVIP Player i sve radilo ko bombona. Maloprije ni jedan nije htio da otvori listu. Probam na STB Emu i svi do jednoga rade... Cudno, zanimljivo. Skinem sad Update sto je boki71 postavio i odjednom svi proradise. Bas mi nesto mirise kao i onaj skener sto je izletio iz Vip-a, aj recimo slucajno da ljudi navale sa skeniranjem pa ga iskljucise i jos boki71 rece da sve skenirano od raje zavrsilo je u SF riznici. Sto znaci kao i ovaj player, sve sto ubacis u njega ide do gazde. Veoma ljubazno od pojedinaca...bruka
grešiš, ponekad baguje u configu. treba ga brisati, ako liste ne rade, crkle su, ko još krade liste od 1 konekcije

ideš u : 2020-02-12_200922.png

i izbriši i account i config. i ponovo upiši

Последно уредено:
mađarski.jpg

Što ti je Mađar u Srbiji , nigdje srbijanskog kanala :D ... jel ovo tvoj drim Starbucks? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom