Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што би било јако во тоа?
Iako Taksist e nervozen, toa ne ti dava pravo da se potsmevas so negovata iskrena zelba za vrakanje na imeto Makedonija. Toa e zelba na mnogu, megutoa gnevot nego malce mu go mati razumot.Последен е, но не е осамен. Тука се и неговите соборци Мирка, Миленко, Пандов, Каракамишева и Бобан.
Кај и да е ќе го урнат НАТО, исто како што го урнаа Сорос. Нема лабаво со нив.
Вака изгледа мојата анксиозност кога не можам да заспијам пред 12 во работен ден.Прегледај го приврзокот 233054
Добро бе, женчево у винкла ли е со паметот. Тој сопругот дома и вика ли нешто кога добива вакви напади.
Симптатичен обид ти е ова за некој друг да е исто ебан како ти што чекаше правди, чесилежите, европски унии и се што не чинеше релативизираше беше во главите на вмро, али не, сепак ти остануваш мочан и ебан.
Сега глумење неутрален, па две зла, па куров ми ленче не проаѓа, овде кажи што сакаш, битно е да си знаеш убаво кој букакето вистински го јадел.
Не само НАТО, заборави да ја спомне и радиодифузната, автобуската постојка и тастерот за семафор.Оти бе само ЕУ, правда, оти бе не го спомна влегувањето во НАТО
Или падна директива тоа сега не е тема повеќе.
Никогаш Северна само Македонија.Симптатичен обид ти е ова за некој друг да е исто ебан како ти што чекаше правди, чесилежите, европски унии и се што не чинеше релативизираше беше во главите на вмро, али не, сепак ти остануваш мочан и ебан.
Сега глумење неутрален, па две зла, па куров ми ленче не проаѓа, овде кажи што сакаш, битно е да си знаеш убаво кој букакето вистински го јадел.
Не само НАТО, заборави да ја спомне и радиодифузната, автобуската постојка и тастерот за семафор.
Ама и ти другар ни сам не веруеш у ова што го пишуешВечерта за оскарите артистичките реплики ти беа многу појаки![]()
Ама и ти другар ни сам не веруеш у ова што го пишуеш
Не само НАТО, заборави да ја спомне и радиодифузната, автобуската постојка и тастерот за семафор.
@teneke, де кажи ми кој те закача на ваков голем ден ?