Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Probao sam u stalker player v3.0, strani kanali rade ali ex-yu opet ne otvara...
imaš geobllokadu, skini taj Urban VPN ,idi u Germany i probaj, imaš friško postano malo u rikverc potraži, sve više lista trebaju VPN, još ako je kablovski-statični (adresa) internet.!

oni koji kradu kobile su konjokradice, a takve su nekad zna se, sad ne znam, kakav je zakon

Bitka ima prilično stabilan server i relativno dobru listu kanala. Lukavac spada u najstabilnije servere ali mu fali nešto kanala da bi bio u konkurenciji boljih.
Автоматски споено мислење:

Samo ti postavi url i port na kojem se gleda, kontaktiraćemo mi njih odmah. :D

Da se ne zezamo sa viberom i mailom :D :D :D :D
evo server od ovog kako kaze stabilnog pa ko neadje nesto neka I meni posalje jednu listu

Sad si me podsjetio na jednu scenu od prije dvadesetak godina pa se moram našaliti , bila neka fešta kod nas i jedna ova mlađa ravaku popila malo i drž ne daj padne joj redaljka, 12 mladih ždrebaca se izmjeni , niko stariji od 25 godina :D , u neka doba dovedu ovog jednog gradskog hajvana/budaletinu u četrdesetim radi ciganluka , kad je vidio onako mladu izgubio se i složi joj oralku na zaprepaštenje svih prisutnih :D :D :D

pa i ti ko i on :D
pa kad svi probali sto ne bih i ja hahahhahahahah

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom