- Член од
- 6 мај 2017
- Мислења
- 1.425
- Поени од реакции
- 2.873
to ne radi odavno sa ove adrese, dodaj hda li ima neko ovu listuКод:ttp://dynds.iptvposokuca.info:80/live?
to ne radi odavno sa ove adrese, dodaj hda li ima neko ovu listuКод:ttp://dynds.iptvposokuca.info:80/live?
Ništa novo...budali ne možeš objasniti a pametnom ne treba objašnjavati...Svi oni kojima sam na bilo koji način pomagao u p.m. , a u više navrata im bilo teško napisat poslije hvala ne moraju mi se više obraćat , ako misle da je njihovo hvala koje je realno 4-5 sekundi , vrijednije od moje minute-dvije koliko mi minimalno treba da nadjem listu , a kamoli da nešto objasnim zajebali su se
Umjesto hvala ,dvije marke!Svi oni kojima sam na bilo koji način pomagao u p.m. , a u više navrata im bilo teško napisat poslije hvala ne moraju mi se više obraćat , ako misle da je njihovo hvala koje je realno 4-5 sekundi , vrijednije od moje minute-dvije koliko mi minimalno treba da nadjem listu , a kamoli da nešto objasnim zajebali su se
hvala ti unapred pa ako nista i ne posaljesSvi oni kojima sam na bilo koji način pomagao u p.m. , a u više navrata im bilo teško napisat poslije hvala ne moraju mi se više obraćat , ako misle da je njihovo hvala koje je realno 4-5 sekundi , vrijednije od moje minute-dvije koliko mi minimalno treba da nadjem listu , a kamoli da nešto objasnim zajebali su se
Jal koristim CCleaner Pro i ocisti sve sto treba i ubrza PC za 20-30%radi li neko ovo: čišćenje Windovsa (brisanje prefetch fajlova) čisto radi informacije, mada ima na googlu, ali i pored toga ljudi brišu, dali ubrzava boot, a usporava pokretanje programa, zbog novog formiranja prefetcha u temp folder?????
kako lako, ali ako se ovo gore molim protrese???
%temp%
prefetch
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Imaš PM.JEL IMA NEKO bossna caffe stalker i mac
meni je najbolji windows 10 manager , https://www.yamicsoft.com/windows10manager/product.htmlradi li neko ovo: čišćenje Windovsa (brisanje prefetch fajlova) čisto radi informacije, mada ima na googlu, ali i pored toga ljudi brišu, dali ubrzava boot, a usporava pokretanje programa, zbog novog formiranja prefetcha u temp folder?????
kako lako, ali ako se ovo gore molim protrese???
%temp%
prefetch
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com