Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 јуни 2019
Мислења
320
Поени од реакции
321
eto.....nerazumem ljude drze kuci neke programe nekoriste al nedaju drugome..sta ti je cicijanstvo,....nema veze meni netreba al nedam da drugi ima...e,daleko cete dogurati u zivotu ...
Hajde sad pošto ne umete da se potrudite sami kao emiroo da pohvatate te komande imate sve ovde od gospode hopcup i elmu986 i to je sva mudrost, nismo Vam mi krivi što ne umete da čitate forum....

Член од
5 февруари 2018
Мислења
383
Поени од реакции
772
eto kako si ti pametan....ti u mojim godinama neces znati ni novine da citas....
@jaruga bez zelje da te uvrijedim ili naljutim Koliko ti je godina?
B3H3M07H ti napisa dobar tips na sta da obratis paznju ....
Procitaj te postove i bit ce rezultata.
I za to ti netreba nikakav skaner samo malo vremena.
Svim clanovima Kajgane ugodan predstojeci vikend...

Член од
12 октомври 2016
Мислења
116
Поени од реакции
179
Daj ljudi ne laprdajte bez veze .Na forumu nitko ništa objavio što može koristiti onima koji se u to ne razumiju. To eventualno može pomoći netkome tko je u tome i nešto zna o toj problematici. Neki ljudi jednostavno više nemaju ni volje ni znanja a voljeli bi nešto naučiti pa makar to bilo korak po korak da mu netko pokaže. E sad što to nitko ne želi objašnjavati to je sad već drugo , i reći da je to objavljeno hm......... Morate shvatiti da ono što je Vama normalno da znate , nekiima nije i obratno. Ne vidim ćemu odmah omalovažavanje .Ako možete pomozite ako ne , preskočite objavu .

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Čoveče kad smo mi pocinjali s ovim da se bavimo niko nam nije davao sve na gotovo kao vama, sve sa turorijalima. Vama se daju skeneri pa jos treba da vam se crta i povrh svega nezadovoljni ste jer "skener ne nalazi liste sa vise konekcija".. s takvim stavom i ne treba niko nista da vam da. Imate sve na netu, i opet se traze skeneri koji skeniraju liste sa vise konekcija. Vas bezobrazluk i nazahvalnost ne poznaju granice. Daj vam skener, daj vam vpn, daj vam proksije, daj vam kombo, i opet ne valja.

Budale su ljudi koji vam i daju bilo sta, pruzi coveku prst, uzece ti ruku

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Член од
6 мај 2017
Мислења
1.427
Поени од реакции
2.883
ljudi i narode, u ovome se muvamo dosta nas 10 godina,nismo IT uglavnom, prešli smo i domaće, talijanske neke turske, ruske forume, stvar je živa i stalno treba ići za njom, kako objasniti i šta nekome koji danas počne ,a sutra hoće da skenira, nema načina da se tako široka oblast kratko objasni, za dugo nema se vremena, na sva pitanja svako je UVEK dobio odgovor (osim za skener, to je uvek bilo pitanje na koje se ne odgovara,takav običaj).Ko stvarno voli , savladat će nakon vremena, ko hoće brzaka, nema vajde
Ima još lepih device lista, mogu se naći sa starim skenerima za MAC

Последно уредено:

GoxiNS

Ko смe, тaj мoжe,ko нe знa зa страх тaj идe напред
Член од
20 февруари 2019
Мислења
377
Поени од реакции
2.286
Pozdrav svima.
Evo ja se nadovezujem na prethodne komentare i mogu reci da se potpuno slazem sa kolegama,i sa Gargamelom ali i sa Zorzijem.Naravno i sa Ogorelicom!!
Gargamel je u pravu,i ne zelim da niko ovaj moj komentar shvati kao uvredu ili potcenjivanje ali vecina pocetnika su gotovani i zele sve da im se da na tacni...Ne svi, ali vecina jeste...
A sa druge strane sto Zorzi kaze, neki ljudi jednostavno nemaju slifa i ne mogu da udju u materiju, ne ide im i to je...
Ogi je rekao manje vise sve...
Ja zato predlazem pocetnicima da ne traze nikakve skenere, nego da za pocetak lepo sednu i iscitaju stranice ovog foruma i garantovano ce nauciti da sami sebi pronadju listu.
Znaci problem je samo u lenjosti...
Razmislite samo o tome da smo svi to manje vise radili,naravno koji smo imali cvrstu zelju da naucimo sami sebi da trazimo liste , a za razliku od starih iskusnih clanova foruma, mi smo imali sta i odakle da citamo, a samim tim i da naucimo nesto...
Pogledajte stranice SF i Kajgane pa cete videti da oni tu priliku nisu imali, nego su se snalazili kako su znali i umeli...
Bez namere da se ikome uvlacim, stvarno nemam potrebe za tim, ali smatram da to treba ceniti...
E problem je upravo to, sto vasi komentari tipa "Daj mi","Ne valja ta , daj mi neku bolju", "Daj mi Art,Bitku,Dva Brata, Exenet", "Daj mi sa milion konekcija"itd.itd. pokazuju da se neki ponasaju bas kao da ne cene nista...
Morate shvatiti da to ljude vredja...u najmanju ruku...

Ali, da ne bude da kritikujem ili pametujem, nije mi to bila namera...
Evo za sve pocetnike jedna mala ali"konkretna"pomoc...

Ukucajte u browser reci kao sto su m3u, iptv ili m3u list (upotrebite mastu)...
Izbacice vam more sajtova sa iptv listama, evo na primer malopre provereno, kad sam ukucao m3u, od ponudjenih stranica izabrao sam ovu
na dnu te stranice izbacilo je puno listi... (a gde su shodan, pastebin itd. itd....)
E sad te linkove kopirajte i nalepite u ovaj program Checker koji je u prilogu...pokrenite ga...

Zacudicete se i sami koliko lista ce da "pozeleni", sto znaci da gle cuda RADE!
E sad neko ce reci, da ali kratak im je vek...Nije bas tako, ima lista koje traju vec jako dugo, ima i sa mnogo konekcija, ima tu svega...
Pa sve i da traju dan dva, opet ponovite postupak i dovoljno da ne trazite i ne zavisite od bilo koga...

Kao sto je neko davno i po hiljaditi put naveo, samo koristite mastu, nista vise...
I jos jednom, u slobodno vreme citajte ovo sto su nam ostavile starije kolege i bicete zadovoljni onim sto naucite, garantujem.

Jos jednom molim da mi niko ne zameri (narocito starije kolege), da ne bude da im teram inat i namerno crtam pojedincima, nije mi to bila namera...
I ne pravim se pametan, nego razumem i jedne i druge...donekle...

Pozdrav!

Attachments

Последно уредено:
Член од
27 февруари 2017
Мислења
893
Поени од реакции
3.741
Da se nadovezem na pisanje cijenjenih kolega iz postova iznad, do jedno prije pola godine kad te neko trazio listu u PP je u zaglavlju pisalo MOLBA i normalno da si pozitivno odgovorio na to u 99,9% slucajeva. Ali odnedavno u zaglavlju PP-a stoji ZAHTIJEV, a u tijelu poruke: "Mora biti ova ili ona, i nemoj da preskace, treba trajati najmanje 12 mjeseci......".
:toe:(n)

Kajgana Shop

На врв Bottom