- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.493
- Поени од реакции
- 84.980
три децении се тоаСеа сакав да скратам хрушчив, брежњев...
Подолго Немачка беше под советска власт без Стаљин отколку со Стаљин.
три децении се тоаСеа сакав да скратам хрушчив, брежњев...
Делуеш као летко, факт е дека либералното педерче горбачов ја еба работата, не навлегуј у друзи теми...три децении се тоа
Подолго Немачка беше по советска власт без Стаљин отколку со Стаљин.
Факт е, не реков не.Делуеш као летко, факт е дека либералното педерче горбачов ја еба работата, не навлегуј у друзи теми...
Ја да сум на власт ќе напрам , да се забрани чкртање по ливчина иЕпа тоа е, за коментари јаки сте ама на дело нигде ве нема, јас поќе муда имам од сто патриоти, со многу другари сум закаран оти му ја плескам вистината в лице, јавно се зборам против вмро и сдс, не еб.м жива сила, еден вмороец не прокоментира на овие од сдс кога постират на фејсбук што оствариле, општо сите вмровци и сдсовци се дружат и не мешаат политика а на неутралните муда за бубрези им продаваат оти не гласаат, ја предаваат државата така ако не гласале, а тие овците биле спасители со подржување на гласачките партии, а меѓу себе не се гибаат.
Јас ви велам или кренете глас и преземете акција или престанете со кукање и коментари.
ЕВЕ ВИ МОЈ ПРЕДЛОГ: ЌЕ НАПРАВИМЕ Facebook ГРУПА "СИТЕ НИЕ ШТО ЌЕ НАЦРТАМЕ КУ.АЦ НА ГЛАСАЧКИТЕ ЛИВЧИЊА" и ќе ја шернуваме на фејсбук, сигурно ќе се придружат 200 000, па на избори ќе му НАЦРТАМЕ Ку.ац и ќе сликаме со телефон и постираме на групата, па после нека си знаат колку ги подржуваме и сакаме. На тој начин нема шанси сдс да ги лажира изборите, пошто ќе има докази.
Не би рекол дека народот е глуп,туку проклет.Пример,за работник шо работи за минималец,да заработи толку колку Катица шо добила од бонуси му треба 140 години.Арно ама никој не гукна за тоа,туку најголем проблем да ти бил зголемувањето на минималецот!Е затоа сме проклети,затоа и никогаш нема да не биде,пошто од мали сме задоени со мислата дека работникот мора да е сиромав и немоќен.Проклетијата ни е најпозната особина како народ!Епа да ние овде името ќе го браниме, глуп народ силна држава
Баш ме интересира колку проценти од тие 200 000 (предвидени) ќе се приклучат на групата.Епа тоа е, за коментари јаки сте ама на дело нигде ве нема, јас поќе муда имам од сто патриоти, со многу другари сум закаран оти му ја плескам вистината в лице, јавно се зборам против вмро и сдс, не еб.м жива сила, еден вмороец не прокоментира на овие од сдс кога постират на фејсбук што оствариле, општо сите вмровци и сдсовци се дружат и не мешаат политика а на неутралните муда за бубрези им продаваат оти не гласаат, ја предаваат државата така ако не гласале, а тие овците биле спасители со подржување на гласачките партии, а меѓу себе не се гибаат.
Јас ви велам или кренете глас и преземете акција или престанете со кукање и коментари.
ЕВЕ ВИ МОЈ ПРЕДЛОГ: ЌЕ НАПРАВИМЕ Facebook ГРУПА "СИТЕ НИЕ ШТО ЌЕ НАЦРТАМЕ КУ.АЦ НА ГЛАСАЧКИТЕ ЛИВЧИЊА" и ќе ја шернуваме на фејсбук, сигурно ќе се придружат 200 000, па на избори ќе му НАЦРТАМЕ Ку.ац и ќе сликаме со телефон и постираме на групата, па после нека си знаат колку ги подржуваме и сакаме. На тој начин нема шанси сдс да ги лажира изборите, пошто ќе има докази.
А ќе им платиш ли превоз на тие што работат во Кичево и Охрид, а гласаат во Берово? Да не ги споменувам оние што работат во Италија и Франција.Ја да сум на власт ќе напрам , да се забрани чкртање по ливчина и
јавно да е не анонимнои сите да гласат со име и презиме ,100 посто одзив со закон тој шо нема да излези прави така казна. и некој ако немоќи од дома да гласа . или по телефон некако било како.
Se nesto vas snegulkite ne vi e pogodeno. De vlasta, de narodot, de klimata, de mentalitetot i zatoa nikako da dojdite do izraz, da blesnite vo poln sjaj. Ne mislis vaka deka najverojatno do vas e problemot, ne do site drugi okolu vas. Mislam stvarno od dva milioni kaj se pogodivte be samo vie cvekjinja.Епа кога на 2 паметни луѓе што сакаат нешто да направат има 3 џукели/рекетари, 3 глупи мамини и татини синови и 2 искомплексирани 'ќе видиш ти' човечиња, паметните се губат... Плус кај народот важи она 'види го бе клошарон е врховен судија а живее во двособен стан' или 'беше градоначалник на Скопје а сега вози југо, глупак'. Само Киро Глигоров остана празен во раце, Љубчо, Бранко, Зајко, Грујо сите се милионери.
Vrhovniot komandant na armijata voeno lice e?Полковник било воено лице, и било спротивно на Устав, ама затоа директор на военото разузнување не било воено лице.![]()
Врховниот командат кога донесува одлука е само формалност,пак други воени лица го советуваат која одлука да ја донесе.Vrhovniot komandant na armijata voeno lice e?
Претседателот на Републиката има посебен статус според нашиот Устав. И да, не е цивилно лице. Има воени овластувања.Vrhovniot komandant na armijata voeno lice e?