- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imas male ventilatore od 5 volti sa lap topa sa buvljaka polomljenog skines komplet i ubacis na sami ulaz ti je 5 volti odradio sam par komada koi lepo rad ne skidaj hladnjak ako nemas dvostranu traku koja drzi 400 stepeni to mozeda ti da tv majstor koi menjaju led drajvere 1,5 cm sirina je
како прво,,досега требаше д испратиш една слика од твојот модел,,,за конкретно да видиме за кој модел станува збор,,па да ти дадеме некоја солуција ,од праксаOvako da sumiramo, da mi sprečio pregrevanje i smanjio temperaturu potrebno je:
1. Da zatvorim sve aplikacije koje ne koristim a pokrenute su
2. Da postavim box da stoji uspravno
3. Da zamenim hladnjak (tu mi znači treba i neka termo traka osim termo paste kako sam razumeo)
4. Da postavim kuler od 5V (hmm to verovatno znači da moram da izbušim gornju plastiku da bi imalo protok vazduha? )
5. Da kupim postolje za kulerima za notebook i da stavim box na njega
I da jel stvarno treba da izbušim onu gornju plastiku?
imas dobru listu na pmostao sam opet bez exyu liste pukla nažalost ako je neko raspoložen bio bi zahvalan. ujedno srećni praznici svim forumasima
imas pmpozzz ako moze jedna ex yu lista bio bih zahvalan imao sam jednu koju mi je dao zoki niko trajala mi skoro godinu ali nema je vise pozzzzzz
ako je veci android box nemas potrebe ima dovoljno ulaza hd usb tu sve izlazi topal vazduh a i nemorad da diras hladnjak ubacis ventilator on ti je u kompletu ceo samo ga prilagodis imas gumu kod kineza zagrejes je sa letkonom ili orginal pistolj i samo nalepis ventilator al ja ti sve pricam al mozda ti to bas od toga i nemas AKO je tanji android box nadzi aluminijum i prilagodi na hladnjak od procesora ili treca varijanta skini mu kutiju stavi neki mali ventilator ako nema ko da ti to dira ili neku kutijucu pa to sve smesti mislim da ti svakako koristis na njega jednu aplikaciju m3u listu ili stb emu stb emu ti je dosta zahtevan dizega do plafonaOvako da sumiramo, da mi sprečio pregrevanje i smanjio temperaturu potrebno je:
1. Da zatvorim sve aplikacije koje ne koristim a pokrenute su
2. Da postavim box da stoji uspravno
3. Da zamenim hladnjak (tu mi znači treba i neka termo traka osim termo paste kako sam razumeo)
4. Da postavim kuler od 5V (hmm to verovatno znači da moram da izbušim gornju plastiku da bi imalo protok vazduha? )
5. Da kupim postolje za kulerima za notebook i da stavim box na njega
I da jel stvarno treba da izbušim onu gornju plastiku?
како прво,,досега требаше д испратиш една слика од твојот модел,,,за конкретно да видиме за кој модел станува збор,,па да ти дадеме некоја солуција ,од пракса
овај ли е моделот
nije, lista sa forumajeli to satelit
Starbucks1
Druze uzmes kuler od napajanja za komp i prepravis kabal da ulazi na usb,i resena stvar sa pregrejavanjemMada sad gledam našao sam USB FAN, nakači se na box i rešena stvar. Mislim da to nije loša ideja.
To je ovaj model
![]()
Daaa to je definitivno najbolje rešenje!Druze uzmes kuler od napajanja za komp i prepravis kabal da ulazi na usb,i resena stvar sa pregrejavanjemПрегледај го приврзокот 226507
nakraj ce se zapali i ce se otarasi ot tobom zauvek.Tako je kod mene i nisam do sad imao problema,a box radi i dan i noc takoreci negasise
DA,da samo se ti nadaj HAHAnakraj ce se zapali i ce se otarasi ot tobom zauvek.