Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо беше тоа добивка во кладилница? Почнав да играм тикети со помалку од 10 коефициент и пак не сака да влезе..

Еве некои примери од овој месец
Screenshot_20191220_030607.jpgScreenshot_20191220_030647.jpgScreenshot_20191220_030507.jpgScreenshot_20191220_030541.jpg

Е сега, не е се така црно, има и неколку добивки (3-4 пати, ама ништо сензационално, мали добивки, тикети слични на овие горе).
А, еве што успеав да погодам, ама тоа ти е кога не сакав да ставам поголема уплата, искрено не бев баш уверен дека ќе помине тикетот (посебно бугарите ми беа ептен сомнителни) :
Screenshot_20191220_030708.jpg

Brzo stavajte pari na Lakers. 2.70 koef ne se propusta.
Davis sigurno ke igra vecerva, taka da realniot koeficient treba da e okolu 2.
Lebron i Davis ke go zatvorat na Anteto beton.
Ocekuvam epten dominatna partija od Lakers.
Автоматски споено мислење:

Harden ke zamini na 50pts denes.
Nemozi nikoj da go cuva, ni PG ni Kawhi. ke igra jaki minuti vecerva bradata.

:pos:

Имаат еден куп правила, името можеби треба да се совпаѓа.

Сепак чатот на бет365 му е добар, верувам доколку му пишете ќе ви кажат веднаш што е проблемот
10 godini veke bez problem igram od taj skrill account na bet365 taka da ne do imeto,javi i se na chat i oni go razgledaa akaunto i mi kazaa da go kontaktiram skrill suporto demek do niv bilo nesto

Дали кога го креираше акаунтот на Скрил ја селектираше опцијата дека ќе го користиш за комар
Nema veze toa parite gi povlece od druga kladilnica za da gi stavam na bet365 toa te prasuva samo koa praves depozit od kartica na skrill

Могуче и ова да е пошто пред некој ден во група шо сум со балканци нешо дискутираа за некој забрани али необрнав внимание воопшто и веке бараа начини да ги повлечат парите преку некој канали и се префрлаа на Pinnacle со средствата
I jas isto go slusnav deka skrill e blokiran u Hrvatska,Srbija i Bosna ama za novite akaunti za starite uste moze da se koristat

Koj znae so e rabotata so skill , 50 evra odednska mi odbiva transakcija na bet365 a posle proba 2X10e da stavam pomina mi taa transakcija,posle probam ostanatite 30e da gi deponiram i pa mi ja odbiva transakcijata , cudna rabota

Последно уредено:
Ги победуваш Сити и Тотенхем за да губиш 2 0 од последно место дефинитивно најретардирана екипа се УТД.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Ќе им ебам пиперот мајчин само ако не заврши ГГ!

Поздрав момци...
Моја прва порака, ваљда не и последна...
Денеска имате убави утакмици од Боливија кои може да ги играте 2+ прво или 2-3 гола прво полуврем имаат убави коефициенти над 2.30
Можете со 4 или 5 пара да направите солидно тикетче.
Поздрав.

Поздрав момци...
Моја прва порака, ваљда не и последна...
Денеска имате убави утакмици од Боливија кои може да ги играте 2+ прво или 2-3 гола прво полуврем имаат убави коефициенти над 2.30
Можете со 4 или 5 пара да направите солидно тикетче.
Поздрав.

Сан Хозе и Стронгест се по 1.60
Има 7 утакмици.
Кои две да ги одбегнеме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom