Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Eto vec slikano nisam post napisao slika je vec tu :D sto mu nisi slikao na Pm? Sad se pitam ko se ovdje hvali? :D ti sve i da zelis neces moc slikat 4K dal u Vlc ili preko tv ... kako slikas sa Vlc tako mozes i tv sa 4K ali cvrc nece da moze kod tebe :D moze al ako ti neko slika i posalje sliku da ju okacis... i eto opet sam citiran nicim izazvan et.... samo ti slikaj ne ustrucavaj se meni ne smeta .....
Pozdrav
Sad si me raspizdio sad idem po novi mobitel i novi auto ima da si kupim cu ti slkat onda u 4k

Kad već neko spomenu exenet, da li može neko da mi pošalje u poruku nastavke od nove s i tih novih kanala u exenet-u ili ako je neko voljan da mi kaže pun broj kanala u exenet udp listi (ja ih imam 320 ili 330 ne znam tačno), hvala puno ljudi

REŠIO SAM.

Последно уредено:
Meni ako moze neko da posalje Exenet ali da bude cela lista, jedno desetak ART listi da traju do 2015. , naravno i ART podesen za STB sa desetak validnih MAC-ova, jedno dvadesetak TVViet naloga, da mogu par da prodam a sa par da se foliram i da slikam da svi vide...Sve bolje skenere naravno podesene da liste ispadaju kao kokice, bez validnih proxi-ja cu racunati kao da mi nije ni poslato, i ako moze jedno dvadesetak listi sa po 500 konekcija..ne mora 1000, ali da budu sve bolje liste sa EXYU kanalima...
Da ne zaboravim i jedno dvadesetak Netflix naloga ali da traju duugo...

Moram da dodam, ko mi posalje listu bez svih kanala Zadruge, Nove Sport, Nove S, Zvezda TV i slicno, vise mi nije prijatelj!

Inace, skromnost mi je vrlina, samo da znate... :) ;)

Последно уредено:
Meni ako moze neko da posalje Exenet ali da bude cela lista, jedno desetak ART listi da traju do 2015. , naravno i ART podesen za STB sa desetak validnih MAC-ova, jedno dvadesetak TVViet naloga, da mogu par da prodam a sa par da se foliram i da slikam da svi vide...Sve bolje skenere naravno podesene da liste ispadaju kao kokice, bez validnih proxi-ja cu racunati kao da mi nije ni poslato, i ako moze jedno dvadesetak listi sa po 500 konekcija..ne mora 1000, ali da budu sve bolje liste sa EXYU kanalima...

Imas PM, sve je tu, i pohvalna je tvoja skromnost. Živio

Da ne bi ja pitao , kad ti to sve posalju zamolio bi te da i meni sve to proslijedis.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom