- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
o cemu ti to, znas li ti uopste o cemu ja govorim i sta mislim ?Rece Majmun gledajuc u ogledalo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
o cemu ti to, znas li ti uopste o cemu ja govorim i sta mislim ?Rece Majmun gledajuc u ogledalo!
Ti si zivi primerMislis, to je ponekima dozvoljeno da vrijedzaju i pljuju koga hoce a kad se uzvrati prijeti se banom. Ne budi smiješan
ja mu posloa na 6 naloga i nista istoSota i meni sinoc obecao listu i jos uvek nista za mene
sad ce on, dok upali kompjuterja mu posloa na 6 naloga i nista isto![]()
Jesi dobro?
![]()
DR NELE KARAJLIC - NEDELJA KAD JE OTISAO HASE 2 (OFFICIAL VIDEO 2018)
Label and copyright : Belgrade Beer Fest www.belgradebeerfest.com Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Dr Nel...youtu.be
mislis na ovi koj nije aktiviran WIN racunar to go ne sprecava da gleda 4k stremove.sad ce on, dok upali kompjuter![]()
bas me interesuje na koje sve to naloge da ih bar pokupim i gledam jer ti nikom ne saljes liste ni na svom forumu a kamoli na ovomja mu posloa na 6 naloga i nista isto![]()
Redirect nordic1, tesla e na severen polRadi li bilo kome teslasolutions.club na STB da se ne jebavam ceo dan s njim? Ne trazim mac, samo da znam jel vam radi na STB i ako radi da li ima neka fora, caka nesto slicno..