Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
jel i ovo prevazidjeno :D
Автоматски споено мислење:

Znaci, "treba SAMO pronaci adresu sa koje se moze gledati"... zanimljivo, i ja mogu jebati Selmu Hajek, treba SAMO da i ona pristane.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
samo to :D

treba li jos i da vam nacrtam, sve sam vam rekao, znaci i kako i cime,
bilo bi dobro da neko toliko kaze i o upadima u panele pa ....... ;) :) :toe::):D zivimo i dalje

Attachments

• as5udp.png
    as5udp.png
    1.023,4 KB · Прегледи: 74
jel i ovo prevazidjeno :D

samo to :D

treba li jos i da vam nacrtam, sve sam vam rekao, znaci i kako i cime,
bilo bi dobro da neko toliko kaze i o upadima u panele pa ....... ;) :) :toe::):D zivimo i dalje
ne se javljai pijan ovde vise molim te

kad cu ja doznati reci cu ti ok:) opet ti dale nesto ali malko
sad cu da pokusam to se sastoi od tri bukvi :)dali su ti mac adrese al nisu ti dali debug
najvazni deo svakog stalkera
pogledni i nasmejse
sta ce ti debug??''?
Bez-naslova.png

Isto kao i ti, ni ja ne znam da li ti sta radis osim sto po forumima trazis liste.

od čega neko treba biti sazdan da bude takva mrza, pifi je lipin dim za tebe, odgovor znam, al komentar neću čekati,da se još više ne nerviram,odma pedala

Odgovoricu ti kad posaljem poruku nekom da je desifruje..

Ovih dana poslato brdo lista sto ovde putem pm. sto na drugim mojim forumima, sto putem skype-a mojim prijateljima raznima od drimova raznih gde se moze sve gledati od-do :D da ne nabrajam sada, puno dobrih i jakih lista koje niko nema, naravno samo ja ih posedujem i podelim kome hocu, eto bio sam za kompom ovih dana... Nemojte mi slati vise pm. ugasio sam komp, tako do nekog sledećeg ukljucenja kompa provericu sve liste sto sam vam slao da li i dalje rade... Pozdrav, svako dobro zelim....

Ovih dana poslato brdo lista sto ovde putem pm. sto na drugim mojim forumima, sto putem skype-a mojim prijateljima raznima od drimova raznih gde se moze sve gledati od-do :D da ne nabrajam sada, puno dobrih i jakih lista koje niko nema, naravno samo ja ih posedujem i podelim kome hocu, eto bio sam za kompom ovih dana... Nemojte mi slati vise pm. ugasio sam komp, tako do nekog sledećeg ukljucenja kompa provericu sve liste sto sam vam slao da li i dalje rade... Pozdrav, svako dobro zelim....
ahahhahahaaaaaa :lolzz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom