Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Drimovi su buducnost iptv-a...najbole se skneraju oko 17h - 18 h....slika i zvuk su neopisivi za razlika od smece koje se zove m3u lista...:place:

Bojim se da oni traze samo "klasicne" drimove, a od toga slaba fajda ! ;)
"drimovi" postoje samo jedni,moze biti DREAMbox i zna se koji se sve resiveri broje u dreamboxe,a taj tvoj moze biti BOX sa nekim drugim prefixom.TS box npr radi super i na DREAMboxu i na smart i na vlc i evo godina vec nekim kanalima i nisu prestali nikad,ubacio sport klubove i rade bez kasnjenja i bez trzanja u visokoj rezoluciji

"drimovi" postoje samo jedni,moze biti DREAMbox i zna se koji se sve resiveri broje u dreamboxe,a taj tvoj moze biti BOX sa nekim drugim prefixom.TS box npr radi super i na DREAMboxu i na smart i na vlc i evo godina vec nekim kanalima i nisu prestali nikad,ubacio sport klubove i rade bez kasnjenja i bez trzanja u visokoj rezoluciji
Davno sam ja o tome govorio, svi moj olbih govore "drimovi" za sve resivere, pa onda i ja to usvojio !
Uglavnom, ja govorim o drimovima, ciji su strimovi u ovom obliku http://78.108.111.97:8001/1:0:19:1329:ca2:3:eb0000:0:0:0

Znaci, gledam drimove,(ili sta li su vec) koje wotweb ne pronalazi kao twistedweb, i u browseru se npr. ovako otvaraju

Attachments

• htpe.png
    htpe.png
    118,2 KB · Прегледи: 159
  • 404.png
    404.png
    113,4 KB · Прегледи: 125
Последно уредено:
Pozdrav majstori,
kolega bi kupio iptv ali sa dobrom kvalitetom sportskih kanala, kada su tekme da slika ne trza.
Ima li ko od vas kakvu preporuku za kupnju IPTV usluge do 10 eura.
Zasada mi se čini da je TVVIET najstabilniji , kada je gazda zakrpio skoro sve rupe.Ili možda GSSMEDIA ali neznam gdje da ga kupi.
Može preporuke u inbox.Hvala!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom