- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Bojim se da oni traze samo "klasicne" drimove, a od toga slaba fajda !Nemoj to, sad ce svi navaliti na drimove!!!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bojim se da oni traze samo "klasicne" drimove, a od toga slaba fajda !Nemoj to, sad ce svi navaliti na drimove!!!![]()
Ako ti niko ne posalje ja cu kad upalim comp ...Oce mi udeliti neko listu
Ok cekam poz i hvalaAko ti niko ne posalje ja cu kad upalim comp ...
Pozdrav
PMOk cekam poz i hvala
"drimovi" postoje samo jedni,moze biti DREAMbox i zna se koji se sve resiveri broje u dreamboxe,a taj tvoj moze biti BOX sa nekim drugim prefixom.TS box npr radi super i na DREAMboxu i na smart i na vlc i evo godina vec nekim kanalima i nisu prestali nikad,ubacio sport klubove i rade bez kasnjenja i bez trzanja u visokoj rezolucijiBojim se da oni traze samo "klasicne" drimove, a od toga slaba fajda !![]()
Davno sam ja o tome govorio, svi moj olbih govore "drimovi" za sve resivere, pa onda i ja to usvojio !"drimovi" postoje samo jedni,moze biti DREAMbox i zna se koji se sve resiveri broje u dreamboxe,a taj tvoj moze biti BOX sa nekim drugim prefixom.TS box npr radi super i na DREAMboxu i na smart i na vlc i evo godina vec nekim kanalima i nisu prestali nikad,ubacio sport klubove i rade bez kasnjenja i bez trzanja u visokoj rezoluciji