Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Decki gledam deka nema na forumov za Plex podforum pa mozebi ne e mesto tuka da objavam (se izvinuvam).
Imam plex server hostiran na VPS bla bla bla :) za svoja dusa pa ako nekoj koristi ili saka da koristi neka se javi mislam dkea okolu 10-na ljuge kje moze da izdrzi. Samo ve molam bez transcode t.e kolku sto razbrav od dosegasnoto citanje moze da se koristi na andorid box telefon itn.. nekoi TV-a koi ne baraat transcoding... Imam Baza so okolu 500 filmovi momentalno i serii se razbira so prevodi MK, SRB, CRO, DE, ITA, SPA, FR kolku sto uspevam da najdam :). Racno se vnesuvaat taka da 95 % od titlovite se sinhronizirani.
Koj Saka neka pise se aktivira samo so kod :)
Pozdrav

Mi
trebam pomoć u vezi instalacije stb aplikacije na samsung smart tv ,

skinuo aplikaciju , dobio trial verziju 7 dana i pokusavam preko sajta smart-stb.net ubaciti sve što treba ali nemam tamo nikako opciju za mac adresu , samo ID tv-a i Url ...
kad ubacim cijeli url sa mac adresom onda mi blokira aplikacija, kaže mi da sam blokiran od strane providera..
Neradi to na taj način,jedino legalno da platiš listu i pošalješ mac davatelju usluge.Tad će raditi!

Decki gledam deka nema na forumov za Plex podforum pa mozebi ne e mesto tuka da objavam (se izvinuvam).
Imam plex server hostiran na VPS bla bla bla :) za svoja dusa pa ako nekoj koristi ili saka da koristi neka se javi mislam dkea okolu 10-na ljuge kje moze da izdrzi. Samo ve molam bez transcode t.e kolku sto razbrav od dosegasnoto citanje moze da se koristi na andorid box telefon itn.. nekoi TV-a koi ne baraat transcoding... Imam Baza so okolu 500 filmovi momentalno i serii se razbira so prevodi MK, SRB, CRO, DE, ITA, SPA, FR kolku sto uspevam da najdam :). Racno se vnesuvaat taka da 95 % od titlovite se sinhronizirani.
Koj Saka neka pise se aktivira samo so kod :)
Pozdrav
mozeli cod hvala unapred poz..

Sto si zapeo toliko da ce da crkne? Nema garancije da ti neki box nece crknuti, pri tome crkne sti stick i ti ga reklamiras i dobijes novi. Meni je jedan crkao ali mi se ne isplati da saljem i menjam jer mi se ne cima drug iz Nemacke i zbog toga. Osim toga ja sam ga otvarao pa ga ne bi ni primili. Ima ljudi koji godinama koriste stick i nije im crknuo.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Mozda je covjek mislio da stick brze crkava jer je konektovan direktno u tv,od njega dobiva struju i gasi se sa gasenjem televizora,znaci prisilno...

Последно уредено:
Mozda je covjek mislio da stick brze crkava jer je konektovan direktno u tv,od njega dobiva steuju i gasi se sa gasenjem televizora,znaci prisilno...
To su stare verzije sticka, nove idu u struju na punjac, mozes i te na tv direktno preko usb-a. Mozda je moj zato i crkao, nisam voleo da bude upaljen mesec dana ali vidis verovatno si u pravu za to nagko gasenje. Kad stigne novi ide u struju..

To su stare verzije sticka, nove idu u struju na punjac, mozes i te na tv direktno preko usb-a. Mozda je moj zato i crkao, nisam voleo da bude upaljen mesec dana ali vidis verovatno si u pravu za to nagko gasenje. Kad stigne novi ide u struju..

Za nove FIRE Tv treba napajanje ali ima mogucnosti i u TV da se napaja pomocu usb utora ili direkt u struju ovisi o tv-u i jacini usb portova.

Svaki moderniji TV danas ima Bar jedan USB od 5V koliko je i potrebno za Amazon Stick, ne prave ih oni bez razloga da se napajaju na 5V, dal ces ti na struju sa adapterom i da ti radi non stop, ili na USB na tv i da se gasi sa TV-om to je tvoja stvar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom