palekrstic
Модератор
- Член од
- 14 ноември 2016
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 5.540

Ај пак да го затворат форумот за да има уште многу потписииии хахаххаха.........

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koga ti se smeni, od koja bese na polozitelno,odnosno od koga cekase potpis, i koga bese na i tervju?Здраво на сите. Ми се смени статусот. Не пишува нешто подетално. Како што разбрав од напишаното имам удостоверение и е испратено во Битола. Што е следна постапка? Кога да одам во Битола да го подигнам државјанството и уште колку трае додека да стасам до пасошот. Фала на сите. И ви посакувам на сите да си добиете што побрзо.
Чекав потпис од 5 Декември 2018.@Нuкола kaj tebe ima li nesto? Ajde pofali se
Автоматски споено мислење:
Koga ti se smeni, od koja bese na polozitelno,odnosno od koga cekase potpis, i koga bese na i tervju?
Јас сум нешто после тебе со број,од Декември 2018 чекам на положителноDobra vecer na site jas sum so broj na prepiska 1249*/2017 ......a broj na mollba 120**/2016 do kade se stignati dali zna nekoj...
Три месеци чекам за матичен број или за термин за сликање и поддавање за пасош?Vo Bitola ke se javis i ke prashas dali ti e stignato drzavjanstvoto, i ako ti kazat deka ti e stignato, bez da zakazes odis i nosish dve sliki pasoshki format, upkakas vo uni banka 50 leva i go zimas. Ke te prashaat za adresa, kazuvas lege 6,i ke cekas uste 3 meseci, preku ambasada e pobavno za zal.
Da!А што од како ќе го подигнам указот и оставам слики? Можам по итна постапка да подддам за пасош?
Автоматски споено мислење:
Три месеци чекам за матичен број или за термин за сликање и поддавање за пасош?
Здраво, спрема досегашното следење на форумов со Вас сме биле исти ден на интервју 31.03.2016 и положително 18.12.2018, вчера кај мене отказ, кај Вас да биде потпишан указ, како што веке пишавме поднесовме фамилијарно братми, јас и мајками, на 15 ти. минатиот месец отказ на братми по конзулски пат и тој пишуваше на форумов, документи пасош од вујко брат на мајками, на дополнителна со ,,,, однесена потврда од Колев, ако ја однесе посредникот Јоне, мајками е ставена на проверка од вицето од 11.01.2019 , кај неа нема променаАјде штом стигнале до 12 Декември со положително @Dobre990 и јас би требало да сме во следниот указ бидејки сме во исти ден на положително.
Posrednikot vi gi nema odneseno potvrdite,greot da gi fati takvite gubrina.Здраво, спрема досегашното следење на форумов со Вас сме биле исти ден на интервју 31.03.2016 и положително 18.12.2018, вчера кај мене отказ, кај Вас да биде потпишан указ, како што веке пишавме поднесовме фамилијарно братми, јас и мајками, на 15 ти. минатиот месец отказ на братми по конзулски пат и тој пишуваше на форумов, документи пасош од вујко брат на мајками, на дополнителна со ,,,, однесена потврда од Колев, ако ја однесе посредникот Јоне, мајками е ставена на проверка од вицето од 11.01.2019 , кај неа нема промена
Zalam....da imase zemeno majka ti ke probase nekako so molba so kopija od pasos od majka ti da te vratat vo procedura i da ti odobrat. Sega ke cekas pak min 2 godini.... Mozebi ke ubrzaat ne se znae, moze ke imas sreka....Здраво, спрема досегашното следење на форумов со Вас сме биле исти ден на интервју 31.03.2016 и положително 18.12.2018, вчера кај мене отказ, кај Вас да биде потпишан указ, како што веке пишавме поднесовме фамилијарно братми, јас и мајками, на 15 ти. минатиот месец отказ на братми по конзулски пат и тој пишуваше на форумов, документи пасош од вујко брат на мајками, на дополнителна со ,,,, однесена потврда од Колев, ако ја однесе посредникот Јоне, мајками е ставена на проверка од вицето од 11.01.2019 , кај неа нема промена