Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Pred nekoj den zemav a2 Lite, neso neke do mi instalira aplikacii od playstore, samo viber mi instalira, instagram I ostalo samo vrti download i Misti, care nekoe ima li

Sent from my Coolpad E502 using Tapatalk

Pred nekoj den zemav a2 Lite, neso neke do mi instalira aplikacii od playstore, samo viber mi instalira, instagram I ostalo samo vrti download i Misti, care nekoe ima li

Sent from my Coolpad E502 using Tapatalk
Пробај ги сите предложени решенија тука

Здраво ме интересира мислење за Xiaomi Redmi Note 7 од некој што го има како е задоволен... Гледам има супер перфоманси, а добра цена... Screenshot_20191016-163140.png

Здраво ме интересира мислење за Xiaomi Redmi Note 7 од некој што го има како е задоволен... Гледам има супер перфоманси, а добра цена... Прегледај го приврзокот 219560
Супер е телефонот, у Анхоч/Техномаркет го имаш за 12.499 - разлика у тоа шо не доаѓа со гаранција од официјален сервис на Шаоми, туку сопствен на фирмиве две. За таа пара тел. си гази буквално, приближно нешто + 500 че наоѓаш Mi А3 со супер амолед екран (минус у тел. е шо доаѓа со 720p екран), другото чекни на гсмарена спец профи си е. Углавном Шаоми FTW :D:D

Каде може да нарачам ваква боја на Nillkin маска за Mi А1, на Али ја има само за Mi А3 :(

Untitled.jpg

Здраво ме интересира мислење за Xiaomi Redmi Note 7 од некој што го има како е задоволен... Гледам има супер перфоманси, а добра цена... Прегледај го приврзокот 219560
Оди со Redmi Note 8, наследникот негов.
Нема голема разлика, освен што е со 665 Снап и уште две макро и телефото камери.

Оди со Redmi Note 8, наследникот негов.
Нема голема разлика, освен што е со 665 Снап и уште две макро и телефото камери.
Каде го има Redmi Note 8 ? Ја колку што знам само Про верзијата ја има кај нас сеа.

Здраво ме интересира мислење за Xiaomi Redmi Note 7 од некој што го има како е задоволен... Гледам има супер перфоманси, а добра цена...
Јас го имам, исто од телеком земен пред 2 недели. Супер си е телефончето за тие пари. Ако го имаш за таа цена (5990 на сликата) земај не се мисли.

Го има, уште е таа цена... Таман продолжив договор и од понеделник ќе го нарачувам ... Ви благодарам на мислењата.

Богами ќе цепи ова, нема муабет.

The Mi Note 10 won’t be quite as fast as flagships running a Snapdragon 855 — the Redmi K20 Pro included — but otherwise it sounds like a pretty compelling phone, and we’re certainly looking forward to checking out the camera. While the CC9 Pro starts at around $400 in China, the Mi Note 10 will be priced at 549 euros. It’s not clear exactly when and where the Mi Note 10 will be available, though.
Snapdragon 730g и 6 рам со 128 сториџ меморија, за камерата баш ме интересира дали ќе е тоа што го преставуваат пошто ако е, капа доле буквално.

Богами ќе цепи ова, нема муабет.

The Mi Note 10 won’t be quite as fast as flagships running a Snapdragon 855 — the Redmi K20 Pro included — but otherwise it sounds like a pretty compelling phone, and we’re certainly looking forward to checking out the camera. While the CC9 Pro starts at around $400 in China, the Mi Note 10 will be priced at 549 euros. It’s not clear exactly when and where the Mi Note 10 will be available, though.
Snapdragon 730g и 6 рам со 128 сториџ меморија, за камерата баш ме интересира дали ќе е тоа што го преставуваат пошто ако е, капа доле буквално.
Што ќе цепи со цена од 550€.Кога ќе искочи по таа цена ќе бидат флегшип моделите на Самсунг , Хуавеи, One+.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom