Ja nisam imenovao nijedan sajt ili forum . Onaj ko ume da nesto kaze , taj i govori.Cemu tvoje komentarisanje na svaki jebeni post?
Za pet dana clanstva imas 50 komentara!
ljudi su po deset godina u ovom svetu i grcevito se bore i dalje, i ti se nadjes da ih prosvetlis da odu na neki tamo forum i lepo skinu liste...
Bas je to tako lepo i krasno i jednostavno...
Moze mac adresa?podaruvam gratis MAC od http://line.royal-ott.net:80
kolicina 10 komada
koj kako ke se javi taka ke dobije
za onie koj nema vo slednata tura???
A ti bas umes da govoris...Ja nisam imenovao nijedan sajt ili forum . Onaj ko ume da nesto kaze , taj i govori.
Uz duzno postovanje prema tebi Inter I svim znalcima ove teme ,Ali tako je to kada verujete pogresnim I napadnim ljudima koji su samo uz " dobro jutro ,dobar Dan, laku noc " itd ,itd.. nabili broj postova pa kao "aktivn"i clanovi nagradjivani VIP clanstvom pa cak I do adminitratora dogurali dobili skripte skenere i .... sad su glavni!? I sve ode u... Honduras.. A kad mi amateri ,hobisti zatrazimo ili pitamo kako do liste ,onda slede odgovori tipa " samo prijateljima dajem " a ko je pravi prijatelj je pravo pitanje..Pozdrav svima!isto pirane sad ce da rastrgnu razvale ostace samo kosti od tog servera ,heheheheh sreca pa ima servera do kojih nikad necete doci,onda se jos pitate da vam neko nesto pokaze
opsta ludnica jb lud zbunjenog
Прегледај го приврзокот 221807
Nisi tu u pravu,da ja takav alat imam sve bi islo na pm.isto pirane sad ce da rastrgnu razvale ostace samo kosti od tog servera ,heheheheh sreca pa ima servera do kojih nikad necete doci,onda se jos pitate da vam neko nesto pokaze
opsta ludnica jb lud zbunjenog
Прегледај го приврзокот 221807
Na koga sada mislis?Nisi u opste upravu sta sam got potrazio od ovih momaka izasli su mi u suret pogotovu ZOKINIKO ...Sve pohvale Zokiniku
Автоматски споено мислење:
Predpostavljam da je taj Laki gazda nekog servera i gleda da unisti ostale konkurente ...i u pravusi sto baca liste po forumima ljepse bi mu bilo ovde na kajgani da podeli na p...p
Sve jasno....on je i ovdje clan.pa na toga lakija333 sto unistava m3u liste
Dugo ces cekati,Cekamo da nam podeli na p...p ...Da vidimo koliko ima srce....................
Nije tesko......jebes to.još niiko mi nije slao zvezda kanal zar je tako tesko ga pronači