- Член од
- 12 јуни 2019
- Мислења
- 85
- Поени од реакции
- 94
2016 ima li opfateno vo noviot ukaz!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 220400Само да ве известам пред пола саат ми е потпишан указот.
Почеток на процедура 29 Февруари 2016. Интервју 30 Октомври 2017. На положително крајот на Ноември 2018.
Документи: Посмртница на дедо ми (на татко ми татко), роден во Бугарија, поврзано со извод на татко ми и мене. Сите да си дочекате.
Od tie sto se po konsolski pat, nema nikoj vo noviot ukaz 145.2016 ima li opfateno vo noviot ukaz!!!
A bravo i jas sum so istite dokumenti samo so.ke si.pocekam uste malku za potpis. Cestitki i so sreka da si go koristis!Документи - вујко на мојата мајка прв братучед и плус однесено од кај Лазар потврда. НЕКА Е ЗА АРНО КАЈ СЕКОЈ , другари пратам го форумот многу долго, многу корисни информации имав од оваа тема. ПОЗДРАВ ДО СИТЕ !!!!
јас па шо да кажам 18 10 2017 интервју Софијаcestito i jas sum 29ti ama kaj mene nema![]()
Читај постовите од денес. Ке видиш дека има нов указ! Нема да пишувам глупости сигурно !kaj da cekame??? hahahahaha
itie se zbunka ama po 30 zasedania od 2014 navamu, eve so velet..., politicka rabotava bila: http://parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/2597/steno/ID/5737една работа ме буни. Имаш добиено происход и подоцна ти бараат дополнителни документи?
jas cekam 5meseci ,seuste ne mi e smenet status ..od april 2019 dopolnitelna ,juni dostaveni dokumenti ,kraen ro bese 18 juliПорано се чекаше една година на дополнителна.Сега неколку членови на форумот се пофалија дека статусот им се сменил за отприлика месец после поминување на рокот за достава,а кај некои и пред истек на рок.Така да неможе со сигурност да се знае,но секако дека нема да се чека по една година повеќе.Ќе видш откако ќе помине рокот,тогаш би требало да се смени.
Со среќа и со здравје да си го служишСе регистрирав само да ви се заблагодарам за корисните информации што сте ги споделувале, би сакала и јас да ја споделам радоста со вас дека денес ми потпишаа указ, преписка 11740/2017 вклучена во указ 145, интервју на 31.10.2017, положително околу 10 месеци. Посакувам сите кои чекате да си ги добиете пасошите и среќно да се искористат. Бог да ве благослови сите и да ве чува каде и да одите. Не е лесно да се замине, но не е лесно ниту да се живее за жал во вакво општество. Поздрав и секое добро![]()
Ke cekas majkati da dobie pa posle ti preku nejze,dolga i siroka procedura..Zdravo decki. Denes mi se smeni deka sovetot po grazdanstvo ne ja uvazil molbata.
Dokumenti: Majka mi vadi Bugarsko drzavjanstvo preku sestra, a jas preku majka mi. Dvajcata zaedno imame poddadeno dokumenti i denes mi se smeni vo ova. Ve molam dali nekoj znae sto treba da se pravi vo ovoj slucaj i dali dokolku odnesam nanovo doПрегледај го приврзокот 220443
Koja data bese na intervju i kadeZdravo decki. Denes mi se smeni deka sovetot po grazdanstvo ne ja uvazil molbata.
Dokumenti: Majka mi vadi Bugarsko drzavjanstvo preku sestra, a jas preku majka mi. Dvajcata zaedno imame poddadeno dokumenti i denes mi se smeni vo ova. Ve molam dali nekoj znae sto treba da se pravi vo ovoj slucaj i dali dokolku odnesam nanovo doПрегледај го приврзокот 220443
11.05.2018 godina bev na intervjuKoja data bese na intervju i kade
Opcija 1Zdravo decki. Denes mi se smeni deka sovetot po grazdanstvo ne ja uvazil molbata.