Од кај знај оваа за квалитетни филмови ко не била во таков.
Со ова ги губи шансите да глуми во новиот суперхеројски филм пластиквуман.Ајдее, ред се редат малеее....
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Во новава година посакувам да има што помалце филмови со суперхерои... напнаа веќе со ваквите дела, ама вака кога ќе видам, нема во брзо време да ми се исполни желбата
па што можат сџв да прашаат, зошто нема жени, зошто нема гејови/лезбејки ликови. Како можеш да бараш такви ликови во мафијашки филм што се дешава дејството у шеести/седумдести? Фак лоџик.Martin Scorsese says he 'doesn't have time’ to write female characters
Nesto slabo kacuvanje na ovoj voz
Hmmmmmmmmmm
Сакав да кажам дека требаше да освои барем еден оскар. Сум го помешал со друг филм кога сум пишувал. Иначе го гледав во 2017 во Бугарија во кино. Али мора ти секогаш да се глупираш со вакви долни коментари. Во крвта ти е.Не знам за што точно треба да те ремети човек.
Дали дека филмот е од 2017 а сега сме 2019 или
затоа што филмот е тешко епско срање.
Се уште си ми многу сомнителен. Сакам да верувам дека си трол но сепак мислам дека едноставно си.. малку.. така.. поразлично ограничен.
Добро сега, и јас не сум Марвел фан па Кум ми беше досаден... А и на Серџо Леоне имам глеано филм-два, знаат да бидат досадни.а уште поглупо беше кога после изјавата на Копола, Марвел фанс кажуваа дека Кум филмовите биле досадни и не биле ништо посебно... да, да имаше такви коментари по интернетов на triggered суперхеројски фанови кои ги оцрнуваа филмовите на Копола.