Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
onda uzivajte u nju sta ad vam kazem:) al za kratko valjda
sa 260 mac adresi valjda bi se neko nagledao
al ja ne

Pozdrav Drugari trazim specifican skener ako neko moze da pomogne? Imam Dinamo skener ali nemam sa petokrakom?

Attachments

• images.png
    images.png
    7,5 KB · Прегледи: 34
Pozdrav Drugari trazim specifican skener ako neko moze da pomogne? Imam Dinamo skener ali nemam sa petokrakom?
To ti najmanji problem da pretvoris ikonu u drugu. Na scaner.exe klknes create shortcut i posle mozes da ga preimenujes i drugu ikonu da ubacis.Odes na online png to ico i vec imas ico koji ces ubaciti u scaner.exe.

Zato ultra tv nema problema sa signalom

b635336607a6df215eccf2ccafb8185a.jpg
fd421013e7c64fcdbbdc7c575434eec2.jpg

To ti najmanji problem da pretvoris ikonu u drugu. Na scaner.exe klknes create shortcut i posle mozes da ga preimenujes i drugu ikonu da ubacis.Odes na online png to ico i vec imas ico koji ces ubaciti u scaner.exe.
Nije u pitanju slika to je scener. Samo ima dodatak. Namotava sve sam.

Pozz da li mogu od koga da dobijem Moravu iptv na p.p. hvala unaprijed

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom