saskon
☺
- Член од
- 22 август 2008
- Мислења
- 2.231
- Поени од реакции
- 5.465
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da si skroz otisao u suprotnom smeru od onoga kojim sam ja isaoVidi al kad moram da ti odgovorim.Citiram „
Pa zar ovi momci ili devojke koji su uclanjeni jos pre 6-7 god zaista nisu mogli da nauce makar sebi da nadju nesto Zar sam ja toliko „ pametan“ bio i snasao se a oni nisu mogli“ mislim da je presudilo ovo „ pametan“ .
Ne razumem zasto se moraju omalovazavati clanovi foruma,ko hoce pomoci ce ko nece opet lepo.
Moze i bez sarkazma.
Pozz.
Ma nista ne zameram,niti imam protiv tebe.Dovoljno dugo sam u ovome da znam da je potrebno puno odricanja slobodnog vremena i volje da se savlada, sto 99 posto clanova nema.Verovatno opravdano iz raznoraznih razloga.Mislim da si skroz otisao u suprotnom smeru od onoga kojim sam ja isao
Elem,poenta sa „pametnim“ je bila da sam ja citao na SF da sam se raspitivao pisao pp svugda jednostavno zeleo sam da naucim da ne moljakam nikoga.
Dok ovi drugi....
Nije tu bilo nikakvog sarkazma niti omalozavanja
Poenta je bila da ja nisam nista pametniji od drugih
Pogresno si me shvatio
nemogu da nadzem .....Tamu kade e napraven, na serbianforum.
Прегледај го приврзокот 219195
Ima da su pametnjakovici postavili javno i nastao je mrak,barem za nas koji ne mozemo da pronadjemo sta se promenilo na tom serveru,a radio je dugo i stabilno.PozzzPozdrav svima!!
Zna netko šta se desilo sa http://best-str.xtim.tv:8080/stream?stream=orig&channel
Bilo je dosta naši kanala pa me zanima dal su preselili na neki novi server ili su se skroz ugrasili!!
Ako neko nešto zna može pp!
Hvala!
ovo mi treba.....salezli skenernemogu da nadzem .....
posto taj server nema stalker a jos blokadu posle 5 maca jedino preostajekako se ovo koristi, ako nije tajna? hvala PS nema opcije za PM, pa ovako pisem
vec kad ga trazis... trazi stariju verziju...Dali ima ko salezli skener od drugara sa foruma.............