Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Vidi al kad moram da ti odgovorim.Citiram „
Pa zar ovi momci ili devojke koji su uclanjeni jos pre 6-7 god zaista nisu mogli da nauce makar sebi da nadju nesto Zar sam ja toliko „ pametan“ bio i snasao se a oni nisu mogli“ mislim da je presudilo ovo „ pametan“ .
Ne razumem zasto se moraju omalovazavati clanovi foruma,ko hoce pomoci ce ko nece opet lepo.
Moze i bez sarkazma.

Pozz.
Mislim da si skroz otisao u suprotnom smeru od onoga kojim sam ja isao
Elem,poenta sa „pametnim“ je bila da sam ja citao na SF da sam se raspitivao pisao pp svugda jednostavno zeleo sam da naucim da ne moljakam nikoga.
Dok ovi drugi....
Nije tu bilo nikakvog sarkazma niti omalozavanja
Poenta je bila da ja nisam nista pametniji od drugih
Pogresno si me shvatio

Mislim da si skroz otisao u suprotnom smeru od onoga kojim sam ja isao
Elem,poenta sa „pametnim“ je bila da sam ja citao na SF da sam se raspitivao pisao pp svugda jednostavno zeleo sam da naucim da ne moljakam nikoga.
Dok ovi drugi....
Nije tu bilo nikakvog sarkazma niti omalozavanja
Poenta je bila da ja nisam nista pametniji od drugih
Pogresno si me shvatio
Ma nista ne zameram,niti imam protiv tebe.Dovoljno dugo sam u ovome da znam da je potrebno puno odricanja slobodnog vremena i volje da se savlada, sto 99 posto clanova nema.Verovatno opravdano iz raznoraznih razloga.
Od ovih 1 posto ima ljudi kojima to ide i brzo ce pohvatati,ali vecina htela to da prizna ili ne bez pomoci i ucitelja tesko.Tako da ovi koji su savladali temu na slobodnu volju hoce li pomoci ili ne.

kako se ovo koristi, ako nije tajna? hvala PS nema opcije za PM, pa ovako pisem
posto taj server nema stalker a jos blokadu posle 5 maca jedino preostaje
openbullet skener sa proksijima,samo treba odgovarajuci config.
Ako me neko pita nemam takav config i sam se zezao sa tim da napravim validan config i neuspeva mi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom