- Член од
- 4 ноември 2017
- Мислења
- 2.200
- Поени од реакции
- 4.171
Не знам, знам дека ги одбил еден од луѓето што работи со МЗТ, не прифатил да премине во Вардар.Место оваа женскава,што отиде у Веспрем,дали има друг човек земено?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам, знам дека ги одбил еден од луѓето што работи со МЗТ, не прифатил да премине во Вардар.Место оваа женскава,што отиде у Веспрем,дали има друг човек земено?
што е со Скубе?
Дај боже да грешам, ама да дојде во Вардар, шансите се 0%!Да, Гурбиндо на ФБ ќе кажува up to date разврски од неговиот живот![]()
Сега во моментов или во текот на постоечката сезона не ама дека немало преговори или дека не постојат шанси за во иднина...Дај боже да грешам, ама да дојде во Вардар, шансите се 0%!
Cheff cook од али експрес. Уживај дека Гурбиндо на месинџер ќе му каже на калараш од кајгана форум дали преговарал со Вардар.Еве за Гурбиндо
Odlicen igrac ali izmet od covek bil, mm nemir nosel vo ekipata kajnsto igra ...Марко Вујин потпишал со Спортинг. Ја некако се си имав позади во умот мисла дека може преговара со Вардар. За една-две сезони на високо ниво да го искористиме во ротација. Ама, ништо.