Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Затоа што да не беше таа во Македонија уште ќе се плаќаа сметки на шалтер ебате, народов ќе мислеше дека е - трговија е cena imbox како ретардине на ФБ и инспекториве од УЈП ќе замараа на онлајн порачан/платен сервис да им испраќаш на муштериите и фискална наместо само фактура.. Лани бев на нејзината конференција за е-трговија и имаше викнато доста добри гости од МастерКард, СпортВижн Србија, еден Јапонец што со гејмификација ја ремоделирал е-трговијата и имаше панел дискусија на наши исклучително добри бизниси paket.mk, pazar3.mk, kupikniga итн. од кои може многу да се научи. Од тие што се во sales или работат во фирма која зависи од sales никој нема да ви каже дека е глупава, неспособна или не знам каква. За мене на пример големо олеснување е само што ми ги тргна неписменине инспектори од УЈП од грб. Гледаш, Групер не го ни коментирамДа способна е ама шефот и уште поспособен, нели?
Во што ја гледаш способноста на министерката, де сподели ги тие сознанија.
И зошто ја оцрнуваат вака невоспитано, дека имала сообраќајка со тешки последици; те заедно со онаја Цветанка-снаа и имале неколку фирмички па си лапнале “иновација“ од преку 300.000 евриќи; па уште и дека отворила сајт за тргување преку интернет за кој велат дека бил плагијат а дека паричките биле токму за тој инвентивен подвиг!!!
Многу зошто малку одговори, ама способна е!
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
За тоа дека не е за министер затоа што нема апсолутно никакво искуство од макроекономија и дека е пиун, се согласувам и сто пати пишав на темава, немам намера на секое да се повторувам.