se otvataat zipovite na saskon i na win 7 i win10 samo treba tocen odgovor
Зурли штом диво ќе писнат ....... kako se vika pesnata ..... naslpvot na pesnata
a XP kad su ukinuli podršku, pa radi na skromnijim mašinama kao zmaj, ne moram reć a čak i treća zakrpa, tako i 7, pa ja ni ne smem uključiti update, voziš 7 još 10 g0dina, kladim se i sve ima za njega, 10 je experiment u saradnji sa open source zajednicom (mojom) uzeli su Ubuntu i prilagodili 10-ku,sad je ko frankeštajn,umesto10-ke imam u dual butu Mint 19 Cinamon, a ovo što saskon, imao je žutu minut da to napiše makedonskom ćirilicom, ne vredi mi da je ubacim u 7 -cu ili 10-ku, kad ne znam jezik tako dobro da bi ga mogao pisati,ovaj put Saško stvarno ispao sa tračnica, (ma sve mu je oprošteno, on je legenda,čak bi i pivu sa njim popio,kad bi zvao i naravno platio)
hoće čovek da se hvali da zna i može, izbrisao je server a iz MAC kombo-a mu viri 5-6 adresa, što u moru od obično 300000 je beznačajno, lepo bi bilo da podeli config. na pp, to bi bilo ljudski
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.