Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
3 декември 2018
Мислења
517
Поени од реакции
2.900
Sujeta je čudna stvar. Nije fino ovako javno iznositi priče, posebno ne ono što se privatno pisalo i pričalo godinama. Ako ste se razišli, neka to bude dostojanstveno. Nema potrebe za prebiranjem ničega. Na kraju, ljudi ste u ozbiljnim godinama.
Ne poznajem niti jednog niti drugog da bih sudio o karakteru. Zoki je tu uvijek prvi, bar na ovom i na svom forumu, ako nekome zatreba lista. Za Panela ne znam, ali vjerujem da i on dijeli liste. To je ono po čemu vas posjetioci ovog foruma ocjenjuju i cijene. To da li je neko ukrao skriptu, napravio skriptu, većini ovdje je manje bitno. Sam nisam ni blizu toga da pravim neke skripte niti da hakujem bilo šta, ali uz malo mozga i logike dođem do nekih stvari i gledam i podijelim poneku listicu.
Nemojte da vas sujeta izjeda i da nestane ljudskost iz vas.

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Jbg treba pamtit i dobre stvari.... Kao recimo kad je poslao skoro svima uključujući i mene da pritisnemo admina da tebi skine ban... Znaš.. Treba cijeniti i prijateljstvo koje si imao isto kao i ona koja imaš..... Mislim nije uredu ovako javno... Jbg
Bolje da neke stvari neznas sta se tebe tice zivi u iluzijama

Член од
27 март 2019
Мислења
197
Поени од реакции
275
Tu si prijatelju u pravo ja se puno puta pitam sta mi ovo sve treba.
Ponekad nades nekog ovdje pa zajedno popijete evo ka ja sa fukavcem nasem popili nekoliko gemista kod mene upoznali se i vidli da smo obadvojica jednostavni ljudi nadam se da ces i ti kad prolazit svratit do mene na jednu picence ;)
Sad se uvlaciš kljukiu .Otkad si ti prijatelj sa kljukijem ??? Zamalo da zaboravim potreban ti je na forumu:aplauz:Uskoro će svima biti jasno na tvom formu da si velika 0:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.977
Поени од реакции
23.905
IPTV со источно европски канали за смарт ТВ и цена?

Член од
6 мај 2017
Мислења
1.427
Поени од реакции
2.883
Jbg treba pamtit i dobre stvari.... Kao recimo kad je poslao skoro svima uključujući i mene da pritisnemo admina da tebi skine ban... Znaš.. Treba cijeniti i prijateljstvo koje si imao isto kao i ona koja imaš..... Mislim nije uredu ovako javno... Jbg
Šta je Tebi, dux-i, čudno ,dsuki je fekalija
Автоматски споено мислење:

A ko je bayernforever i za njega sam mislio da je isti ovaj lik sa hiljadu lica. :toe:
sa toliko malo iskustva, najbolje je da ništa ne misliš, izbaci neki alat, nije ovo za laprdanje petlića, oni su stari, mogu se i popi*kati, šta tebe boli patka, ćuti i uči sve, uključiv i ovo

Последно уредено:
Член од
26 август 2019
Мислења
28
Поени од реакции
21
Šta je Tebi, dux-i, čudno ,dsuki je fekalija

sa toliko malo iskustva, najbolje je da ništa ne misliš, izbaci neki alat, nije ovo za laprdanje petlića, oni su stari, mogu se i popi*kati, šta tebe boli patka, ćuti i uči sve, uključiv i ovo
Hehe i to sto kazes.

Najveća budala što postoji,dobio alat od mene ,uslov je bio da me ubaci u vip i tako ja sa par posta u vipu ušo na tom foruma
.:pos::pos::pos::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
au,eto da nisam pitao,ne bi ovo saznao.o_O

@ogorelica a sto je dsuki fekalija

a jel banovac bayernforever :vrtioci:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom