Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
27 март 2019
Мислења
197
Поени од реакции
275
Sta si izbrisao post,slike foruma slikas koji si ti pokvarenjak i kako si uspio preokrenut moj post na iptv pozitive,banovca.
Ko ti sta rekao za forum iptv pozive ja nisam spomenuo ni jednu rijec i briga me sta se tamo dogada.
I kad vec pricas za forum pa nije ono tvoj forum.Koji istroseni alat sam dao dsukiju,eagles je istroseni ajde ne
lupetaj,skripte su istrosene jel.Jel si ti radio te skripte sa kojima sad skeniras i tu te hvaliju sad kralj.
Budimo realni ko je prvi pravio skriptu vampir i dsuki zajedno,vrtio bi sad na prstu da nije bilo njih.
Sve ja znam sve.I ovo namjerno lazes sta se tice banovca ili kako se zove i admina rapce.Dogadaj koji se zbio
se dogodio na skype izmedu njih.I onda je rapca admin stavio sliku sa skype na forum.I ti trazis da dsuki rijesi
njihovu kako jedan ovdje kaze bracnu svadu.Pa dsuki je vrhunski odradio nije se mijesao sta se zbilo na skype
tako se radi.Nek banovac slika da vidimo ko laze.Zasto je taj rapce imao banovca na skype?
Koliko si ti ovdje na kajgana izvrijedao pa ko bi sa tobom bio u sobi onda.Nisi ti glup ima tamo na tom
forumu neko od admina sta ti nemas, a zarko bi htio imat.
Sliku i post koji si izbrisao sam poslao dsukiju na pm da vidi sa kakvim se druzio.
Banovac ne seri nemoj da pričaš gluposti. Otvorenu skriptu je ukrao dsuki od vampira,zna i on sam .Dsuki nema pojma o programiranju. :oeoeoe: :tapp:

Член од
5 февруари 2018
Мислења
383
Поени од реакции
772
Grebatori Grebatorki i Advokati sram vas bilo!

Eve i starite alati kako moze da posluzat za proverka na javno objaveni mak adresi dali se dobri.
Proverkata e napravena na nekolku mak adresi objaveni vcera.

Isti server isti kombo,Site alati pokazuvaat isti rezultati
NE mi gi barajte poedinecno,ako gi davam ke gi postavam javno za site tuka na kajgana.
Za sekoj da moze da si proveruva javno postaveni ili vo pp dadeni mak adresi.
Pa jbg mozda i ja ke dobijam nekoe kralstvo.
@micko88
ako imas conf.ini za Sentry sa kojim mogu da provjerim Macove da li si raspolozen da mi posaljes na PM.
Srdacan pozdrav

Член од
9 јануари 2018
Мислења
537
Поени од реакции
1.568
Da nije bio francuz, international ne bi ni postojao.
Šta bilo ko od vas ima sa tim nasladjujete se tudom mukom ili...
Dali se neko družio ili će se družiti i nabaviti info ili bilo šta drugo to je normalno ako ima poverenja ili ljudskosti.
Sve ove osude mešanja preplitanja u nešto što se vas ne tiče ne vode ničemu....
Ostavite ljude na miru..
Pomenuti ljudi zokiniko ,inter ili ....jepodelio ovde hiljade listi ,dali ga je neko prozvao Robin Hudom ili Kraljem nije od nikoga tražio....
Dsuki(panelrazarač) je isto bio jedan od ljudi koji su delili liste na ovom i drugim forumima..
Nemate pojedinci ne znam sem neke ljubomore ,nekih ličnih koristi.zašto prozivati i paliti ostatak ljudi...
Svako dobro svima
Автоматски споено мислење:

Naravno neću se mešati za sada,izmedju vaših razmirica sukoba pozz
Автоматски споено мислење:

volim vas sve naravno.....

Последно уредено:
Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
Znaci cela godina diskusii na kajgana za nekoj kurajberi,znaete kolku me zabole koj so kogo se karal na toa nivnoto forumce-me zabole paki nema da zaspijam vecer tragedija.

Член од
1 мај 2017
Мислења
75
Поени од реакции
12
Grebatori Grebatorki i Advokati sram vas bilo!

Eve i starite alati kako moze da posluzat za proverka na javno objaveni mak adresi dali se dobri.
Proverkata e napravena na nekolku mak adresi objaveni vcera.

Isti server isti kombo,Site alati pokazuvaat isti rezultati
NE mi gi barajte poedinecno,ako gi davam ke gi postavam javno za site tuka na kajgana.
Za sekoj da moze da si proveruva javno postaveni ili vo pp dadeni mak adresi.
Pa jbg mozda i ja ke dobijam nekoe kralstvo.

can you brother help me i need a config and combo for sentry for this your video

pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssssse

Член од
8 април 2017
Мислења
1.890
Поени од реакции
3.138
Koji kraljevi i carevi ste, to je čudo...sada fali "kralj" ili dux4 da piše da unistavate liste....hehehe....

P.S. Vi šta ste na drugi forume u vip, adm...i ostalo kad dođete na kajgani osven da spamate forum...postavite neki server koji je dobar za da možemo i mi "raja" šta je rekao jedan "neraja" član....da si pronađemo liste i da gledamo "kraljevski"....etc....
Ja se zaljubio... Briga me uzivam... Ako vam se uništava, uništavajte... Imam listi imam alate za kojima plačete... Stvarno mr nije briga za tebe.... Gledam liste s tokenom u vlc.. Znaći... Razguli... I da... Pozdrav za kralja intera... Ha ha... I naravno za tebe ljubomornog jer nisi..

Kajgana Shop

На врв Bottom