- Член од
- 27 јуни 2019
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 35
Od koga bese na polozitelno i sto dokumentiZdravo deci
N:xxxxx Вашата преписка е вклјучена в Указ ....
kolku kosta da go izvadam pasoshot po brza postapka ?
Od koga bese na polozitelno i sto dokumentiZdravo deci
Образувана преписка 12.09.2017 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 119 от 2019 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.Od koga bese na polozitelno i sto dokumenti
Положитено од кога ?Во петокот е излезено државјанство на другарка, број 87ХХ/2016, документи САМО ОД ПРВ БРАТУЧЕД. Да напоменам дека на неа и мажот и има БГ државјанство, но тоа нема никаква улога во добивањето на државјанство.
Прегледај го приврзокот 215890
170 leva za 3 rabotni dena ,od koga bevte na potpisZdravo deci
6-7 meseci. Mene mi pobaraja 250e za pasos i ostanata tokumentacija + 100e ako sakam po brza postapka.170 leva za 3 rabotni dena ,od koga bevte na potpis
Vi pisav samo za taksa a toa sto ti pobarala agencijata t.e. posrednik toa e normalno !6-7 meseci. Mene mi pobaraja 250e za pasos i ostanata tokumentacija + 100e ako sakam po brza postapka.
Da ne si greska nesto,sakas da kazis nekade od February si na polozitelno,ili si greska ili vrski imas kaj Jotova6-7 meseci. Mene mi pobaraja 250e za pasos i ostanata tokumentacija + 100e ako sakam po brza postapka.
Имаш контакт од некој вистински човек? Ако имаш казвајAko imas covek so mozi da ti zavrsi rabota egn izleguva za eden den ako ne dve nedeli, od koga ke zemis adresna I egn mozis do 8 casa ekspresna procedura za lk I pasos posle 3 dena I 30 dena, so pravilniot covek mozis I za eden den da zavrsis rabota
Koja e izdaden ukazo ibjaven i koja godina na intervju pozz so srekaNa brat mi, zena mi i na dvaica drugari izlezen ukaz 126. Na polozitelno od 17 oktomvri 2018. Site cetvorica so potvrda od MBP i toa bez predok pred 1920 (toa vreme koga podnesuvaa ne baraa predok pred 1920) samo kaj brat mi dopolnitelno odnesena kopija od mojot pasos...pozdrav i so srekja na site
Ова е превземено од страната на Министерството за правосудие во објаснувањето за подигнуваее на ука3Zdravo, Koga se zakazuva termin za podiganje ukaz sto tocno treba da se prikaci dali slika vo pasoski format ili skenirana prva strana od pasos? Vo iscekuvanje sum na potpis, a prethodno razlicno e napisano za ova....
Ne znam tocno koga e izlezen ukazot, nie deneska vidovme...mozebi e od minatata nedela...ne sme proveruvale sekoj den...a intervju site bea na 26.09.2017Koja e izdaden ukazo ibjaven i koja godina na intervju pozz so sreka