Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
Moze.....preko https://www.xtream-editor.com

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Otvoris je u notepad obrises vod sekciju stavis na neki dropbox nalog i odradis upload e sad ako u medjuvremenu se doda jos koji kanal opet sve iznova
Vidite, hoču da stavim listu kao url with automatic update ali lista je velika sa kilometarski vod i na tv non stop mi je : "out of memory" a to je radi ovi glupi vod...zato pitam dali može url bez vod...probao sam sa ovi : output_ts, output_hls....hoču da se sama apdejtuje...
Автоматски споено мислење:

Koji je to server?...ne budi i ti ko "ovih" i server da kriješ....hehehe...

Член од
16 февруари 2015
Мислења
144
Поени од реакции
271
Vidite, hoču da stavim listu kao url with automatic update ali lista je velika sa kilometarski vod i na tv non stop mi je : "out of memory" a to je radi ovi glupi vod...zato pitam dali može url bez vod...probao sam sa ovi : output_ts, output_hls....hoču da se sama apdejtuje...
Автоматски споено мислење:

Koji je to server?...ne budi i ti ko "ovih" i server da kriješ....hehehe...
Najbolje je tu istu listu da kupis bez vod sekcije i vlasniku panela kazes da ti je ubaci u smart iptv ili ti link prosledi pa ubaci sam.Sa servera kad vuces nesto sto nisi platio kao taj klijent koji je uplatio i vod logicno je da ce da povuce sve sa tog naloga tako da uvatis se za dzep uplatis i uzivas.Pozdrav

Член од
24 март 2019
Мислења
27
Поени од реакции
34
Pozdrav svima na forumu.
Zamolijo bi nekog od strucnajaka za jednu dobru listu sa EXYU kanalima na PM ako moze.
Na godisnjem odmoru sam a nemam pristup racunaru da skeniram imam samo Samsung tablet sa sobom a i ova lista sto sam gledao na Tablet prestala da radi. Zamolijo bi dobru dusu a znam da ih ima mnogo ovdje pa stim ako moze jedna dobra lista sa EXYU kanalima na PM.
Zahvaljujem se unapred

Sve najbolje svima na forumu

Kajgana Shop

На врв Bottom