Skid Row

• Креатор на темата Креатор на темата Yan Gillan
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се свиѓаат Skid Row

• Да

Гласови: 49 77,8%
  • Не

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
Ајде рокери писујте

Kakov Skid Row. Nemoj te molam so retro muzikava. Ako slusash stara muzika od pred 1970, togash ne treba da imash internet. Kompjuterite ne bile proizvedeni togas.

LP Fan напиша:
Kakov Skid Row. Nemoj te molam so retro muzikava. Ako slusash stara muzika od pred 1970, togash ne treba da imash internet. Kompjuterite ne bile proizvedeni togas.

?????????

И ја останав зачуден.
Скид Роу и 1970? Мама миа.

Него, добри се. Али не најдобри.

LP Fan напиша:

Se izvinuvam za ovaa glupost. Neznam zosto ali mislev deka se od mnogu odamna. Ja procitav nivnata biografija i svativ deka se okolu 1990 godina so pocetokot. Drugpat kje razmislam dvaputi pred da kazam nesto

SKID ROW - WOR DIKS :)

WAR DICKS :) hehehee

Има тука нешто сомнително :)

BTW рокер сум ама не сум фан...

Pa imaat nekoj dobri pesni.Ne se losi

Skid Row е прича сама за себе. Јес да ги слушам али и не сум многу луд по нив.Имаат хитови кои сигурно нема никад да се заборават една од тие е 18 and life. Целата група е луда пред се пеачот Бенџамин мислам дека беше(ако згрешам не ми замерајте) на една турнеја во Јапан изгледа беше,на сред концерт му фрла еден од публиката флаша на што тој му враќа со тоа што се фрла во публика и почнува тепачка:pos:. Хард рок група која ќе биде запаметена.:music3:

Да...нооооо...група која што недоволно менталитет за да поседи на сцената и да стане почитувана. Бенџамин ти е типичен пример на стереотипен рокенрол комерцијалиста.

Fallen`Angel напиша:
sebastian bach se vikase peacot ... :) inace u pravo si !

да беее:tapp:

го пишувам бенџамин откако го видов по членот погоре, и ми паѓа чудно имево. Фала на потсетувањето хахаха :)

Гижо напиша:
да беее:tapp:

го пишувам бенџамин откако го видов по членот погоре, и ми паѓа чудно имево. Фала на потсетувањето хахаха :)

samo me potsekja na johan sebastian bach ... nekako cudno se pogodile so iminjata !:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom