- Член од
- 6 мај 2017
- Мислења
- 1.427
- Поени од реакции
- 2.883
Ljudska zloba je beskrajna, Dsuki i Internacional su napravili taj forum, ZNAČI NJIHOV je BREPrica se da mu dali nogu u dupe i tamo.
Ljudska zloba je beskrajna, Dsuki i Internacional su napravili taj forum, ZNAČI NJIHOV je BREPrica se da mu dali nogu u dupe i tamo.
Nemas veze ne pricaj gluposti!Prica se da mu dali nogu u dupe i tamo.
Meni ne treba dal to ili nesta drugoŠta če ti to g-ne @Sota......evo za tebe....
P.S. jel se gleda "landica"....Код:ex yu bez tokena... http://iptvnet-tv.ddns.net:8000/
kako da skinem ovaj server da bih nasao m3u liste kanala drugar......hvalaDa ne spamujem kao neko tu...evo vam dobar server za skeniranje...(da nema zabune, lista zaista mi radi od 1970 god.)
Pisao sam ti u poruku....kako da skinem ovaj server da bih nasao m3u liste kanala drugar......hvala
Fast, hehe....., slab server(ima se to koliko hočes)....land...vidim..... slabo....isto i oni od juče, iptvhd.eu.....Meni ne treba dal to ili nesta drugook mozda nekom treba naravno
Kad kazes za mene ......................
kazi onom kod komsije da se javi meni za mac od
i za tebe....
Jos nesta???
uzivaj
Pozdrav
sipu racku i mojne tisraPrica se da mu dali nogu u dupe i tamo.
sipu racku i mojne tisra i nespijuniraj po sf forumu budi covjek a ne pickica misu da ti nebih slike postavljao ovdje samo idi svojim putem
Mislis na ovaj land ??land...vidim..... slabo
TakodjerUživaj i ti...meni več zdosadilo ovo sa iptv....
To je to....od sad uživaču u tvojih postove...Mislis na ovaj land ??
Takodjer.......... pametno receno
Pozdrav
Može i ovakosretno i pozdrav00:1a:79:52:--:0e
Автоматски споено мислење:
00:1A:79:1-:-B:86
moze i ovako
Teze za pronaciMože i ovako
00:1A:79:--:--:--