Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без лига шампиони ниту еден сериозен и докажан играч не ти доаѓа. Башка ако напраат ко што викаш клупа 0 ќе иаме ќе се случи некоја повреда и ќе го јадеме стапот. Осбено за во средина.Нас ни треба прво стабилност и ЛШ па играчи од висок калибар ќе ти дојдат.Леао 35мил, Силва 38. Млади, надежни пуни со потенцијал играчи.
Топ, ќе ги продадемо после и за профит, профитујем им га мајци.
За 60 мил го земаш Аубемајанг, и 13 мил ти остануаат.
Калдара 40 милиона, Лео Дуарте 11 милиона, млади и пуни со потенцијал, ќе ги продадемо за профит, профтијуем им го на мајка им.
за 51 мил го земаш Хумелс и ти остануваат 15тина милиони да му дадеш асална плата на Годин.
Прает или некој рандом кој ќе го земат 25мил, Бенацер 16мил, Кореа 40 и кусур.
Цирка 80 мил.
Додај ги Раде, Биља и компанија и моеш кој сакаш везњак у свет да го купиш.
До курца ми е дојдено од "млади надежни" фудбалери, од кои од 10 еден ќе ти се погоди да го продадеш у ПСЖ догодина за 70 милиони.
А другите после ни на Севиља немоеш да им ги увалиш каде Мончи купуе по 4356 играча по преоден рок
Па има вишок играчи, посебно во средина. Овие двајца секако не се потребни.Да во трансфер период кога не можат да купуваат, па ќе продаваат и тие што ги имаат.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Па има вишок играчи, посебно во средина. Овие двајца секако не се потребни.
Ама ништо чудно да ви побараат повеќе сега ако го побарате Бакајоко, откако не беше искористена клаузулата.
Кои изјави на Лампард?Сигурно некој ќе даде повише од 35 мил за играч кој беше енормен флоп и за кој тренерот јавно кажува дека може да ди иде.
Колку си го поврати кредибилитетот и си ја дигна цената у прошлава сезона у Милан, после изјавиве на Лампард треба среќни да се 25-30 да земат