- Член од
- 26 јули 2019
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 21
Od sestra dokumentiUtre cekaj potpis. So sto dokumenti si?
Od sestra dokumentiUtre cekaj potpis. So sto dokumenti si?
So sreka so sto dokumenti79**/2016 denes potpis,polozitelno od septemvri pozz i site da si docekate
Koga bese na intervju79**/2016 denes potpis,polozitelno od septemvri pozz i site da si docekate
Cestitoo!!!79**/2016 denes potpis,polozitelno od septemvri pozz i site da si docekate
Moze i za dva saati da ti se smeni,cestito!!!Zdravo,
Sakam da prasam dali na nekoj posle status "Proverka od viceprezindeta" mu se ima smeneto vo "Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија " i sto bi znacelo toa ?
Vi blagodaram odnapred
inace statusot e smenet deneska, prethodno vo oktomvri 2018 mi se smeni vo proverka od viceprezidenta
42**/2016Cestitoo!!!
Автоматски споено мислење:
Moze i za dva saati da ti se smeni,cestito!!!
Автоматски споено мислење:
Br.na prepiska alo moze?
Cestitki!!!!Posle dve godini so status Proverka ot Viceprezidenta, denes potpisan ukaz broj 111, vencanica bg, dedo mi bg vojnik dok. od arhiv. intervju januar 2016, 7...5/2015
Sitno e kaj tebe, do ponedelnik, vtornik ke ti potpisit.Нема кај мене промени. Вчера станаа точно 10 месеци чекање кај ВП.
@Exterminator123 ,koga bese na intervjuUtre cekaj potpis. So sto dokumenti si?
Proveri povtorno, bi trebalo da imat potpis ,taka ide od proverka pa vrakaat na polozitelno pa potpis mislam kolku sto pratam forumot.Zdravo,
Sakam da prasam dali na nekoj posle status "Proverka od viceprezindeta" mu se ima smeneto vo "Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија " i sto bi znacelo toa ?
Vi blagodaram odnapred
inace statusot e smenet deneska, prethodno vo oktomvri 2018 mi se smeni vo proverka od viceprezidenta
izvini bratko,od 18ti septemvriod koj septmevri? Pocetok sredina kraj?
Btw cestito
Nema seuste ako se smeni deneska ke pisamProveri povtorno, bi trebalo da imat potpis ,taka ide od proverka pa vrakaat na polozitelno pa potpis mislam kolku sto pratam forumot.
12 maj 2017@Exterminator123 ,koga bese na intervju
Samo da ni kazes so sto dokumenti siizvini bratko,od 18ti septemvri