Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
аа,па ако ги фатиш те молам да прикажеш слики,само како доказ:)

Скул,ќе патиш за ова!! :pos: :pos:

Не си свесна што проблеми ми направи!! :pos:

Абе не бидете напорни лееееееле! Нема ништо и не си врзвајте филмчиња. Ди енд оф д ремет!

Скул,ќе патиш за ова!! :pos: :pos:

Не си свесна што проблеми ми направи!! :pos:

Абе не бидете напорни лееееееле! Нема ништо и не си врзвајте филмчиња. Ди енд оф д ремет!
Јас напоменав да не ме убивате. Не сум јас крива што флертувате по постови.:kewl::pipi:

Ем сакат јавно да се шмекат ем сакат да не бидат оговарани е каде така и вие сега. Сега то е ке ве прама ко ке се најдите негде со Јове :) мора да напрам некоја фотка со вас :)

Фликс, не тепај многу филмој! :pos:

Да не земам јас да те сликам ко шо те глеам секогаш на Корзо со некои чупиња. Ќе налепиш :pos: :pos:

Све дудлачишта бре :pos:
i toa vaka javno... a tek drugite sto se krijat... ma pola od tie sto se krijat gi pofakjav ama aj neka im bide prosteno pos bese pred osnovanjeto na KDA. lele mislam deka posle skopskata "sobiranka" na gostivarski nacin ke bide zestoko... nema da ima mesto site da gi nalepime... ama KDA budno ve nabljuduva..

Фликс, не тепај многу филмој! :pos:

Да не земам јас да те сликам ко шо те глеам секогаш на Корзо со некои чупиња. Ќе налепиш :pos: :pos:

Не тепам филмој бе :pos2:

Ејј сега а па ме гледаш и здраво не прај добро ај ај ке видиме за ова , и јас ко ке видам ке ти се испуфалм :baeh::)

Брејкинг Њус!!!!

Нашиот 15-годишен дудлач кајганолог Martin$ е сериозно заинтересиран за пливачката на сезоната 2006/2007, Фросина, односно за нас, попозната како JeEnU GiRL.

Ах, млада љубов. Тука се планира нешто големо драги форумџии, и без гајле, ова ќе биде подлабоко разгледано во нашата детективска агенција.

:back:

Ајдеееее нов пар
jeee.gif

шо е ова бе нема некој нов трач?

Брејкинг Њус!!!!

Нашиот 15-годишен дудлач кајганолог Martin$ е сериозно заинтересиран за пливачката на сезоната 2006/2007, Фросина, односно за нас, попозната како JeEnU GiRL.

Ах, млада љубов. Тука се планира нешто големо драги форумџии, и без гајле, ова ќе биде подлабоко разгледано во нашата детективска агенција.

:back:

шо е ова бе нема некој нов трач?

Трач? Само вистинска љубов :pos: ... :)

Бре,бре,бре...
КАЈГАНА-конектинг пипл...
Место жута,треба црвена да е со срценца:pos:
Лав ис ин ди ер!:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom