od 18ti septemvri....Некој за потпис шо чека од ноември или порано?
od 18ti septemvri....Некој за потпис шо чека од ноември или порано?
Samo so normalno povrzuvanje na izvodi od dedo tatko i od meneSo kakvi dokumenti si druze ?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Друже колку време беше на задолжителна?Do pred dva dena bev na zadolzitelna proverka
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство intervju 6.03.2019od 18ti septemvri....
Na intervju bese ovaa godina vo Mart I se smeni statusot?По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство intervju 6.03.2019
Dali e mozno,Na moj drugar potpisan mu e ukaz 2ri juli a na polozitelno od januari-2019
So proishod i plus dokumenti od vukjo
kade bese na intervju i so sto dokumenti si? Jas bev na intervju eden den posle tebe vo Skopje vo Ambasada, no datata na prepiskata mi e 10.8.2018. So dokumenti od dedovci, pradedovci, vujkovci... inaku kako sto imam citano na forumot, za promena od finalna vo polozitelno se ceka 2-3 meseca , ako sum greska nekoj neka me popravi. PozdravIntervju: 29-05-2018 uste kolku vreme se ceka za promena na ovoj status Прегледај го приврзокот 212696
Bev na intervju vo Sofijakade bese na intervju i so sto dokumenti si? Jas bev na intervju eden den posle tebe vo Skopje vo Ambasada, no datata na prepiskata mi e 10.8.2018. So dokumenti od dedovci, pradedovci, vujkovci... inaku kako sto imam citano na forumot, za promena od finalna vo polozitelno se ceka 2-3 meseca , ako sum greska nekoj neka me popravi. Pozdrav
Intervju vo Sofija a za dokumenti so izvodi od dedo,tatko i moj, plus se drugo sto normalno sekoj podavakade bese na intervju i so sto dokumenti si? Jas bev na intervju eden den posle tebe vo Skopje vo Ambasada, no datata na prepiskata mi e 10.8.2018. So dokumenti od dedovci, pradedovci, vujkovci... inaku kako sto imam citano na forumot, za promena od finalna vo polozitelno se ceka 2-3 meseca , ako sum greska nekoj neka me popravi. Pozdrav
Na intervju bese Mart 2018 ili Mart2019 ?Bev na intervju vo Sofija
Intervju vo Sofija a za dokumenti so izvodi od dedo,tatko i moj, plus se drugo sto normalno sekoj podava
Aleksandra najubo da se javis vo ambasadata i da prasas najsigurno tocno od tamu ce ti kazat.decki pomos ve molam kade treba da izvadam ukaz nov treba da se slikam ..a ukazot zavrsi vo kujkna krazba osteten... kako da izvadam nov ve molam za pomos .. imam samo kopija celosna i i ispravna.
drugar pogore napisav deka na intervju bev 29.05.2018 vo Sofija sto znaci 13.5 meseci sum bil na zadolzitelnaNa intervju bese Mart 2018 ili Mart2019 ?
Znaci na na zadolzitelzna si bil 4 meseca ?
Боооо значи аман, АМАН! Секоој ден кукање, не се сите кандидати членови на форумот како да се објасни не знам јас! Со бројчето не преписка не следува профил на Кајгана форум.I denes slabo potpisi