jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.422
Тоа моментот кога знајш дека неможе да се попрај бељата, ама карамта полека ги стига бељаџиите...I koja vi e poentata na euforijata ?
Тоа моментот кога знајш дека неможе да се попрај бељата, ама карамта полека ги стига бељаџиите...I koja vi e poentata na euforijata ?
Сноуден убаво има објаснувано како ЦИА и ФБИ ги уништуваат хард дисковите. Не дека нема начин, ама тешко дека тоа се има случено.Абе имаат хардверски уреди со кои можат да враќаат податоци, за твојата SD картичка стварно не знам.
Getdatabackизвини(те) на офтопик што ,,ме навлече,, на темава....програм за враќање од форматирана СД каричка...све пробав што најдов на нет
сори за бегање од темата![]()
Ne be gledam vesti kolku tolku samo ne mi stana jasno zosto tolkava euforija, bozem prvpat nekoj apsat pa na kraj nikomu nisto. Toa kako prvo. Kako vtoro ete gi uapsija pa ke gi osudat i ke si lezat. I sto so toa? Zatoa prasuvam zosto tolkava euforija.Не знаеш или сакаш да видиш дали и другите мислат како тебе?
Се разбира, ама овие нашиве хакери, макар и да уништиле MBR рекорд и плус low level формат има хардверски уреди што ќе ги вратат податоците.Сноуден убаво има објаснувано како ЦИА и ФБИ ги уништуваат хард дисковите. Не дека нема начин, ама тешко дека тоа се има случено.
Кој да брани, кога ова делува на внатрепартиска чистка. Кога се случило нешто вакво у државата без да го турка некој.Го нема Берикот изгледа у штаб се, нови насоки што да зборат на форумов и кого да бранат.
Епа еуфоријата е дека луѓето мислат дека за прв пат ќе се деси болдираното. Ама само на еуфорија ќе остане јбгNe be gledam vesti kolku tolku samo ne mi stana jasno zosto tolkava euforija, bozem prvpat nekoj apsat pa na kraj nikomu nisto. Toa kako prvo. Kako vtoro ete gi uapsija pa ke gi osudat i ke si lezat. I sto so toa? Zatoa prasuvam zosto tolkava euforija.
Мене ми е интересно од аспект дека е нов пресвртен момент во нашава држава после кој ќе има промени.Ne be gledam vesti kolku tolku samo ne mi stana jasno zosto tolkava euforija, bozem prvpat nekoj apsat pa na kraj nikomu nisto. Toa kako prvo. Kako vtoro ete gi uapsija pa ke gi osudat i ke si lezat. I sto so toa? Zatoa prasuvam zosto tolkava euforija.
Да и уште два три чекори!Ова ли ќе биде во корист на добивање датум за ЕУ или не?
Компактни EMP направи има за сериозни ликови кои знаат шо праватИмам работено на security breaches и вадење податоци, се се наоѓа, да не може да се извлече податок треба направата да е сол направена.
Ne za drugo tuku na sarenitre kurtoni me potsekjaat od pred nekoja godina koga bas istata taa Katica palese i gasese, a realnosta e i Zaev licno sam da si se javi vo sutka ili kade i da e i da reci kriv sum priznavam i sakam da si lezam djabe e sega taka da golem kur ako ja osudat Katica ili bilo koj drug. Si go odrabotija tie svoeto.Епа еуфоријата е дека луѓето мислат дека за прв пат ќе се деси болдираното. Ама само на еуфорија ќе остане јбг![]()
Народот се надева дека конечно нешто добро ќе му се случи! Дека хохштаплерите ќе си лежат! Затоа е еуфоријата.Ne be gledam vesti kolku tolku samo ne mi stana jasno zosto tolkava euforija, bozem prvpat nekoj apsat pa na kraj nikomu nisto. Toa kako prvo. Kako vtoro ete gi uapsija pa ke gi osudat i ke si lezat. I sto so toa? Zatoa prasuvam zosto tolkava euforija.