- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.346
- Поени од реакции
- 11.775
@Црноризец Храбар
Што мислиш, колкави суми вртат играчите спомнати во темава?
хахахахах нити Зоки нити Жика избегале ради него нити па некој ке избега , кичевскиов беше теле во Охрид, Урко го донесе Скопје каде мора да му се признае дека јако крена и се покажа, Жика не е СК но точно е и нормално дека има релации со луге од СК- град со единствена бизнис клима во моментов, како и да е и двајцава се 2 класи над НефиФала ти, одлично вклопено. А за тој на сликата, што претпоставувам дека е Пепич најверојатно сум грешка, мора да е пак некој од хамилија Хаџибулиќ.[DOUBLEPOST=1562107203][/DOUBLEPOST] Се согласувам скроз, некој зборуваат дека Кичеецот и Жика избегале во Скопје откога он земал замав, дали е така не знам, ама гледам дека охридските кримоси имале многу одамна традиција за бизнис во СК.
Тешко е да се прецизира, обично кога се прави муабет за еден бизнис па може да има сумирање и споредување, али ок, периодов и сам мислев да вклопам еден еден текст за видови на работа со дрога и суми.@Црноризец Храбар
хахахахах нити Зоки нити Жика избегале ради него нити па некој ке избега , кичевскиов беше теле во Охрид, Урко го донесе Скопје каде мора да му се признае дека јако крена и се покажа, Жика не е СК но точно е и нормално дека има релации со луге од СК- град со единствена бизнис клима во моментов, како и да е и двајцава се 2 класи над Нефи
Значи стара закачка си имаат Хаџибулиќ со главните од претходнава власт... Најверојатно и убиството на Енко било оставање порака, а не одмазда поради тепачката во која Хаџибулиќ губат, што е стварно иронично. Реално и Харун треба да е среќен што е жив, ако не им побегнеше кога го киднапираа пред 4,5 години сигурно ќе го убиеја. Истово го мислам и за Близнакот од Ѓорче, неговиот случај е и уште поголема среќа, такво решетење плус со несреќа и превртување ретко кој преживува...2001-va posle moeto vrakjanje od Viena kadešto živeev 2.5 god.poradi progonot od Vlasta i togašniot Režim koga vladeeše huntata na Ljubčo,Saše Staninov,Ljube,Pavle T, Buljookiot i ostanatite-ništo poveke ne beše isto na Mkd scena..togaš koga bea najsilni i koga se vodeše vojna zateknav edna opasna zlostornička organizacija kojašto seeše strav i trepet kaj narodot i esnafot i seto toa ič ne mi se dopadna..nivniot pulen i najdobar biznis partner,drugarot na Ljubčo Geirgievski i Kumot
na Ramče i prijatelot na Marjan Tuševski,sega pokojniot Mitko Bugarin kojšto so niv praveše teški milioni vo prisastvo na negovite platenici Žoro-Ubica i Venko od Sofija,Kristijan Specijalecot,Robert karatistot i ušte eden nebiten lik po nivna vina(dojdoa da ni go demoliraat nokniot klub)vo žestokata presmetka so mene i O.K.ispred platoto na Hotel Panorama bea brutalno peglani i poniženi i pokraj nivnata fizička spremnost i polna borbena oprema..toa beše krajot na edno nivno bahato i agresivno ponašanje i pokraj vlasta kojašto ja poseduvaa..da jadat kjotek kako magarinja a pritoa da se drugari i lični prijateli na Premierot i ostanatite policijski funkcioneri i togašna elita toa beše vonserijska vest i novost poradi što Dosta Dimovska togaš kako Direktor na Agenc.za Razuznavanje otvaraše šampanjci na rabotnoto mesto i gi časteše site bidejki i nejze ovaa ekipa i imaše skurč.no a i istata ne beše vo dobri odnosi so nekoi od ovie gorespomenati lugje od vrvot na vlasta..toa beše prv golem udar vrz ušte togaš edna mlada Fašistička Vlast kojašto potoa so site sili se trudeše da ne likvidira i eliminira,no poradi nekoi raboti koišto možea da gi iskompromitiraat i da im padne togašnata vlast istite privremeno se otkažaa od takov plan..se slučija niza nastani posle toa no za toa vo nekoja druga prilika bidejki ke mi odzede previše prostor i vreme za pišuvanje,no sakam da kažam i da im predočam na ovie što ova ke go čitaat da znaat od koga trae izživuvanjeto i pljačkanjeto na ovaa zemja i ubivanjeto na sopstveniot narod i so kogo si imame i ke imame rabota ako povtorno se vratat na vlast Buljookiot i negovata svita..skapo e platena slobodata kojašto sega ja imame i ako sega ja propuštime ovaa prilika i im dozvolime pak da se vratat tek togaš od ova parče zemja i nebo nema da ostane baš ništo!! Земено от ФБ на харун хаџибулич
Seuste e gazda na bazent so koj rakovodi negoviot sin. Porano mozebi bese najgolem lihvar i tepac no sega primatot go prevzedoa drugi luge (toest luge okolu bratot na premierot Viceto).Дали некој има информации за Ило Рамбо од Струмица? Се зборува дека е најголем лихвар во Југоисточна Македонија, меѓудругото бил газда на базен во Струмица.
Дај имиња и презимиња на таа екипа што ја врти ВицетоSeuste e gazda na bazent so koj rakovodi negoviot sin. Porano mozebi bese najgolem lihvar i tepac no sega primatot go prevzedoa drugi luge (toest luge okolu bratot na premierot Viceto).
Струмица е интересен град. Уште кога сдсм дојде на власт пријател ми спомна дека сите што важеле за блиски на вмро во струмица, се преселиле во сдсм.Дај имиња и презимиња на таа екипа што ја врти Вицето
Бруталниот Робин Худ од Кондово.Останува да видиме дали можеби со протест ќе пробаат да решат нешто соселаните од Кондово, од кои има голема почит која се должела на тоа што никогаш не правел проблеми на обичен народ, туку рекетирањето и малтретирањето било кон криминалци, бизнисмени и политичари. Меѓудругото Красниќи се памти по тоа што бил многу брутален и одма пукал, затоа и му се плашеа толку, но и по тоа дека он и неговата екипа се возеле со полициски ротор низ Скопје