A
Aexil Kong
Гостин
Во следните неколку дена очекуваме Латас да добие државна функција како извинување што досега беше обвинуван, а тој е сепак „невин“ како и сите функционери до сега.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам само како се дрзнуваат владиниве медиуми да дробат за криминалот кога после 3 години уште никој не е во затвор...Со овој текст, авторот си ја заработи дневницата и годишниот одмор...
Прегледај го приврзокот 212073
Леле споредување авторски песни со официјална химна на држава, мислиш Тамара на Фестивал за детски песни Поточиња пеела па ја згрешила песната. Се дешава...
Оваа Миа, заедно со другарка и Тамара и еден куп вакви Дебар Маалски говеда што ми глумат европски граџани се најголемото дно у цела оваа фарса од држава. Извини девојко што луѓето немаат пари и гледаат што поефтино да поминат на одмор и вртат по турите за Лептокарија за 37 евра, додека ти идеш на трет одмор летово у Мајорка. Измочај и се на сиротињата на ФБ пост и гледај како истата сиротиња у коментари ти се диви на паметот...
Прегледај го приврзокот 212073
Леле споредување авторски песни со официјална химна на држава, мислиш Тамара на Фестивал за детски песни Поточиња пеела па ја згрешила песната. Се дешава...
Оваа Миа, заедно со другарка и Тамара и еден куп вакви говеда што ми глумат европски граџани се најголемото дно у цела оваа фарса од држава. Извини девојко што луѓето немаат пари и гледаат што поефтино да поминат на одмор и вртат по турите за Лептокарија за 37 евра, додека ти идеш на трет одмор летово у Мајорка. Измочај и се на сиротињата на ФБ пост и гледај како истата сиротиња у коментари ти се диви на паметот...
А ти зашто мислиш дека жалат ради на Тамара химната или дека никој од ДПМНЕ не е во затвор и Кирацот и компанија партал направија од крадење?Интересен е северџанскиот наратив на или - или. Или не сте националисти не треба да ве погодува химната, или ако сте националисти, тогаш пишувате на латиница и немате три грама мозок. Тој е наративот во северџанскиот бабл.
Од друга страна, некако „случајно“ повеќе шаренореволуционери наеднаш жалат што газеле патики по протести![]()
Оваа, која и да е, зборува за незнаење на јазик и правопис, а истата користи зборови:
увек
мајку му
напљукам
поише
стаивте
најмалце
искључујте
чоек
...
Од друга страна, некако „случајно“ повеќе шаренореволуционери наеднаш жалат што газеле патики по протести![]()
Само на прв поглед изгледа дека не продал без пари, не тој не продаде за многу пари и по некоја недвижност. Веќе пишав дека се шпекулираше дека ако Геншер за блокирање на признавање на Македонија добил остров... тогаш ЗЗ за бришење на Македонија има добиено 2 острова. Останува да причекаме и ќе видиме колку вистина има во тоа.Posle site gluposti sto gi napravija ke treba Grujo na konj kacen da go vratime da pomine niz triumfalna porta. Mozebi sum bil naiven, AMA deka ke se najde takva stoka da ne prodade so se partali za ic pari ne mozev ni na son da poveruvam, tragedijata da e pogolema stokive uste imaat podrzuvaci.
Covekot barem onaka na prv pogled deluva nadmokno vo sporedba so site momentalni politicari, Jas bi mu dal podrska.
цитирам само за да можат уште еднаш да прочитат што си напишал, точно у сриду!Тотално проамеричка партија, која според мене ќе служи како канализирање на незадоволното членство на ДПМНЕ. Ептен остар патриотски говор, ептен конзервативни ставови.
Тие се единствена прозападна опција која се декларира отворено против промена на името.... Што според мене само по себе е оксиморонски став.
секогаш кога некој ќе се зафати со граматика, правопис и слично треба да се знае дека “човекот“ е толку начитан стигнал до таму и толку, за повеќе ниту барајте ниту очекувајте од него. Од друга страна пак има луѓе кои сакаат нешто да речат и не ни размислуваат за граматика и правопис ним им е важно што поубаво да ги пренесат своите мисли ане да внимаваат на такви детали кои служат само за искажување на мислите.Оваа, која и да е, зборува за незнаење на јазик и правопис, а истата користи зборови:
увек
мајку му
напљукам
поише
стаивте
најмалце
искључујте
чоек
...