Nisu valjda i zeleni to uradili?Evo od danas i ovi "zeleni" su uveli play_token a hopcup nije gi ni dirnuo....preventiva, nema šta...hehehe
http://client.nodomain.vip/playlist?type=text&deviceSn=28347246827687690270
Ma, tema se kontaminirala (a ja sam se zarazio sa slikarstvoNisu valjda i zeleni to uradili?
Krenuče i prodaja na android boxova i android tv....hehehe...porasče ekonomija...pa polako sad imaju koris xtream sto prodavaju sad im je zetva kod njih ako uzmes novi panel sleduje te sa njima i to token na svaki kanal pametno odradeno
i sad jos da uvedu gazde svih panela ako su pametni
na svaki user njihova zemlja samo ad stavu ad nisu otvoreni za celu evropu onda ce ad se slikamo
onad nam nepomaze ni proksi
Isto zeleniEvo od danas i ovi "zeleni" su uveli play_token a hopcup nije gi ni dirnuo....preventiva, nema šta...hehehe
Е онда нека гледају они сами јер то они нама узимају право на слободу гледања ма где ми били.pa polako sad imaju koris xtream sto prodavaju sad im je zetva kod njih ako uzmes novi panel sleduje te sa njima i to token na svaki kanal pametno odradeno
i sad jos da uvedu gazde svih panela ako su pametni
na svaki user njihova zemlja samo ad stavu ad nisu otvoreni za celu evropu onda ce ad se slikamo
onad nam nepomaze ni proksi
a to znaci platio si lista od srbije ili bilo koje zemlje
a ides na odmor predjes granicu i zelis ad gledas svoju listu placenu
neces moci posto ta lista vazi samo u srbiju dok si
Izmislili su i VPN...tako da....sve se opet okreče...Е онда нека гледају они сами јер то они нама узимају право на слободу гледања ма где ми били.
Данас је 21 век, дали нам интернет а неко 'оће да ми гледамо где они 'оће, свашта
Sta dojadilo ti skenirat hahahaah ponestalo ti ideja glupih ni jedan kanal ni jedan server nisi unistio ni neces, sve radi i u vlc ma svugdje.nema nista novo sve po starom ide tu tam par paneli koi znamo jos od davnih vremena koristu se i tako ad slabo mi tu idemo dalje
Super,bravo majstore.To je svejedno visa matematika za nas ,mozes li da podjelis skriptu za play_token u pm.ThanksEvo nasao malo vremena i za pola sata prebacio skriptu sa Sentry u Python. I evo otvara play_token stream bez problema u VLC.
Evo slika i video kako radi skripta:
![]()
Link za video kako radi skripta za play_token u Python:
http://dl.free.fr/sepp07M8l
Netreba ni servere ni localhost ni nista specijalno, vrlo jednostavno.