- Член од
- 6 мај 2017
- Мислења
- 1.427
- Поени од реакции
- 2.883
Nemoj žurit, nije to baš, a nisam ja to namerno, no iz duše,treba iskreno UVJEKJedva cekam da napunim 70, valjda cu tada skresat ponekom sta mislim. Ma kooo bicu gori no ti hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj žurit, nije to baš, a nisam ja to namerno, no iz duše,treba iskreno UVJEKJedva cekam da napunim 70, valjda cu tada skresat ponekom sta mislim. Ma kooo bicu gori no ti hahaha
Slucaj so SF skeneri, losmij, Denis Miki, Salezli. Javno objaveni, pa potoa znaes sto se sluci.E moj Sale,Tebe sam mislio da znam u DUŠU, nije to alat sa SF ,pitaj CROW-a
nek si Ti meni živ i zdrav,doguraj mojih70, a posle kako Ti volja. (I u 70 gruntaj, videt ćeš ne ide baš lako)
Sale ne govorimo o istom, ne pitam ja za promenljivi token skriptu ili alat !!Slucaj so SF skeneri, losmij, Denis Miki, Salezli. Javno objaveni, pa potoa znaes sto se sluci.
Ovojpat toa veruvaj ne smee da se siri, bukvalno gi rastura iptv serverite. Go ubiva vo poim onoj plejtoken.
Ako se prosiri, potoa nema gledanje.
Crow nema nikakva vrska so ova, sosem drugi iminja se vo ovaa prikazna.
Pozz ako moze mac adresa od gradineEvo gradina u stb piče bez problema :
Eh nemoj zurit...lako je rec no godine piche li piche poetski receno...
Po zaslugasta rastura kad ti prvo treba valjan mac daj nepricaj gluposti kad sam ja to prevazisao sreca pa niste na pola puta zato dosta laprdanja
????[DOUBLEPOST=1561737074][/DOUBLEPOST]Ova gradina osim one glupi moje tvoje kanale...čisto smeče od lista....sta rastura kad ti prvo treba valjan mac daj nepricaj gluposti kad sam ja to prevazisao sreca pa niste na pola puta zato dosta laprdanja
možel jedna i meni?imas pm
Nije za ovu temu, ali si me povukao za rec.Nisu problem godine.Problem je poimanje godina.Poimanje je stanje uma.Svako novo poimanje stvara novo stanje uma.Telo uvek sledi stanje uma.Zato ne brini za godine, nego za poimanje.Pozz drug.
Iptv Extreme pro v.92... ugrađeni player koji radi paralelno sa drugi, ugrađeni epg, logoa, search opcija da tražiš određeni kanal, info za listu, etc, etc....i otvara sve...Pitanje za korisnike Android box. Koj Player najbolje za koriščenje iptv?