- Член од
- 14 мај 2019
- Мислења
- 1.486
- Поени од реакции
- -759
Se kaza sega...Моја грешка Вил Хјуз од Вотфорд.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Se kaza sega...Моја грешка Вил Хјуз од Вотфорд.
Реално гледано, јас да сум у овој момент де Лихт, сигурно би избрал да играм со Меси отколку со Лигавиот циган! Па и за помала плата.Ко што кажав претходно... ми делува дека ке заврши во Барса.
Кој можи нека гледа на MUTV. Каква игра демонстрираат мајсторите секоја чест. Бекам машина по десната страна, можи слободно да се реактивира, машинерија![]()
На кој канал ја има?Scholes е луд , со клизачи им влегува на овие старциве , ќе се степаа со Demichelis
Yorke и Beckham најдобро изиграа , старциве уште го имаат тоа шампионското![]()
На кој канал ја има?
Sprema ovie sto ne povrzuvaat ocekuvam toj shok da bide eden od de liht, grizman ili geret bejl na pozajmica.
btw во исто време коа се играше утакмицава првиот тим на Баерн славеше и парадираше со двојна титула низ Минхен... нешо шо нашиов прв тим, а богами и ние уше долго време нема да го видиме...Еј Баерн, ви текнува кога ве тепавме у задњи секунди со два брзи гола и освоивме ЛШ титула? Епа ај доете сеа да го прославиме тоа кога ние се радувавме, а вие тагувавте и да ви збрцаме 5 комада.![]()