Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ко што кажав претходно... ми делува дека ке заврши во Барса.

Ко што кажав претходно... ми делува дека ке заврши во Барса.

Реално гледано, јас да сум у овој момент де Лихт, сигурно би избрал да играм со Меси отколку со Лигавиот циган! Па и за помала плата.
Од друга страна не решава само он, Мино е хиена од најрасипана сорта, и во Њукасл ќе го отера ако му дадат најголема провизија. Така да ќе потрае оваа сапуница, ама Барса по никоја цена не треба да го испушти играчов. Ем холанѓанец, ем иде во клуб чија филозофија на игра се базира на Кројфовата( уопште холандска) школа на тотален фудбал, што повеќе можеш да посакаш?
Од друга страна Барса-Фарса е заробеник на џуџето( Меси) со неразбирлив карактер, како иде време( особено под Валверде) играат некројфовски фудбал, пре би рекол јунајтедовски!
Сума сумарум, Барса-Фарса е секако подобра опција него Јунајтед, кој не знае што да прави и кога да го направи тоа што не знае што ќе прави!

butt to scholes, scholes to beckham, back to gary neville, neville to stam, stam to johnsen, johnsen to irwin, irwin to schmeichel... good to hear this names again...моментално на Олд Трафорд има treble reunion game против Баерн Минхен...водиме 1:0, нормално Оле стрелец :) се ежам коа го слушам коментаторов и коа ги глеам овие легенди на терен...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Кој можи нека гледа на MUTV. Каква игра демонстрираат мајсторите секоја чест. Бекам машина по десната страна, можи слободно да се реактивира, машинерија :D

Кој можи нека гледа на MUTV. Каква игра демонстрираат мајсторите секоја чест. Бекам машина по десната страна, можи слободно да се реактивира, машинерија :D

Scholes е луд , со клизачи им влегува на овие старциве , ќе се степаа со Demichelis :lolzz:
Yorke и Beckham најдобро изиграа , старциве уште го имаат тоа шампионското :ojeaa:

Scholes е луд , со клизачи им влегува на овие старциве , ќе се степаа со Demichelis :lolzz:
Yorke и Beckham најдобро изиграа , старциве уште го имаат тоа шампионското :ojeaa:
На кој канал ја има?

Бекам и Невил изгледаат 10 пати боље од све што игра на наша десна страна...

Да играат против сегашниот наш тим, верувам дека ќе си поигруваат како сакаат и ке им начукат 4,5 комада... бекам за јанг или сколс за погба ти е сон... Денешна вредност на овие играчи, бесконечна

Оваа утакмица Оле треба да ги тера да ја гледаат секој ден да видат како се игра за клубот и на тие години

Еј Баерн, ви текнува кога ве тепавме у задњи секунди со два брзи гола и освоивме ЛШ титула? Епа ај доете сеа да го прославиме тоа кога ние се радувавме, а вие тагувавте и да ви збрцаме 5 комада. :D

Еј Баерн, ви текнува кога ве тепавме у задњи секунди со два брзи гола и освоивме ЛШ титула? Епа ај доете сеа да го прославиме тоа кога ние се радувавме, а вие тагувавте и да ви збрцаме 5 комада. :D
btw во исто време коа се играше утакмицава првиот тим на Баерн славеше и парадираше со двојна титула низ Минхен... нешо шо нашиов прв тим, а богами и ние уше долго време нема да го видиме...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom