Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јануари 2019
Мислења
194
Поени од реакции
226
Pa mora bez lekarstvo ne ti primaat ni dok toa postednikot go vadi isto i na men toj go vadesee samo ke si platis na nego..da toa

Член од
26 септември 2013
Мислења
78
Поени од реакции
93
Pozdrav decki, ima li nekoj sto dobil ukaz vrz osnova na deklaracija??

Член од
13 декември 2018
Мислења
11
Поени од реакции
27
I jas isto
Postapka 2015
Inetrvju 2016
Na polozitelno od dekemnvri pa od januari na proverka od VP
10854/2015
и ја у тиа кош сум
11999/2015
документи од брат плус однесов и потекло и потврда од клубот,а и лк за постојан престој и се иам џабе у ПМ веќе

Член од
9 мај 2019
Мислења
48
Поени од реакции
15
Џабе прашуваш,никој не одговара и никој и да чул некаква информација не кажува па затоа јас како еден од нај старите членови и повеќе ќе бидам пасивен на форумов а сум веке со второ активирање на никот оти првиот ми беше пробиен во далечната за некои 2013г. Инаку на форумов стана страна за рекла казала која ја тормозат неколку ЛУДИ ЧЛЕНОВИ со банални стенограми и занимавање посреднички услуги (или да речеме преварантски услуги). Толку од мене. Ако сака некој нешто да размени во врска со документи и разни заврзлами нека ми се обрати во пп оти веќе ФОРУМОВ нее инфересен ова се однесува за членовите од 2013/14 година што сме на ПОТПИС ОД ВИЦЕПРЕЗИДЕНТОТ. Фала на разбирањето и поззз.
Dali se smeni nesto ili uste ste na proverkA,jas sum od 2013 i 2 godini sum na proverka.

palekrstic

Модератор
Член од
14 ноември 2016
Мислења
2.041
Поени од реакции
5.540
Drushtvo pisuvam broj i godina i izleguva ova ,dali nekoj znae do kade e procedurava ?
Грешно пишуваш, во горното поле треба да внесеш број на молба на пр. Ххх/2016 и под него пин тоа е број што ти го даваат на интервју. Или ако си бил преку амбасада во најдолното поле треба да пишеш број на ПРЕПИСКА што не е исг број до бројот на молба, и затоа најчесто се греши, тоа не е твоја преписка 100%.

Член од
14 јануари 2019
Мислења
12
Поени од реакции
15
go pisuvam gore brojot i godinata pa password i izleguva deka treba da go potpise ukazot vicepremierot i jas valjda si cekam ..btw.. ne sum preku ambasada licno jas otidov dostaviv dokumenti

Член од
21 јуни 2016
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.068
go pisuvam gore brojot i godinata pa password i izleguva deka treba da go potpise ukazot vicepremierot i jas valjda si cekam ..btw.. ne sum preku ambasada licno jas otidov dostaviv dokumenti
Vidi pravis greska nekade, ti sigurno ne si podal dokumenti vo Izrael vo konzulat za tamu da ti go pratat,ili ti gresis ili tie nesto zgresile.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
68
Поени од реакции
73
pozdrav do spicot najaktivniot clen od 2013.se izgubi covece.go zema li pasosot?

Член од
19 јануари 2019
Мислења
123
Поени од реакции
202
Со указот 53 денес нема опфатен член од форумот ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom