Криминалци и криминални групи во МК

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.770
Полицијата овде работи само во политички цели. Останатото време ги оставаат криминалците слободно да оперираат, а они си пијат кафе по кафичите. муфте.
А знаеш ли каде се наоѓа кафиќот на Нинџа?

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Абе 100 милиони ши птари се преброија у темава, само еден читав попис не е спроведен на Балканов.

Не можат да формираат една читава држава пошо све им функционира на мито, корупција, шверц, непоштување на систем, поредок и мирнодопство. Во СФРЈ не функционирале пошо не можеле основно школо да изгураат без митење, закани и силеџиство. Чул ли некој за познат ш иптарски научник, мислител, интелектуалец....све сам шлајм.

Член од
27 февруари 2019
Мислења
6
Поени од реакции
16
Бидејќи реченичната конструкција ти имплицираше дека бараш бар еден не-шлајм човек, еве ти eден:

https://www.nobelprize.org/prizes/medicine/1998/murad/biographical/[DOUBLEPOST=1557862116][/DOUBLEPOST]Да се вратам на темата, и да поставам едно прашање:
Има ли некој знаење или да чул анегдоти за Игор Џамбазов и неговите познати лихварски патешествија на времето? Кој, што, како...

Член од
28 февруари 2015
Мислења
30
Поени од реакции
20
Абе 100 милиони ши птари се преброија у темава, само еден читав попис не е спроведен на Балканов.

Не можат да формираат една читава држава пошо све им функционира на мито, корупција, шверц, непоштување на систем, поредок и мирнодопство. Во СФРЈ не функционирале пошо не можеле основно школо да изгураат без митење, закани и силеџиство. Чул ли некој за познат ш иптарски научник, мислител, интелектуалец....све сам шлајм.

Da ne te macam mnogu momentalno svetski zvezdi Dua Lipa , Rita Ora , Bebe Rexha da ne pocneme so sportisti , aktori , biznismeni i red drugi
Inace temata e za krimonalci ne da ni solis pamet za nacionalizam tuka mnogu off topic si, daj trgni gi mislite od rezimot na gruevski vi ja natupa glavata jako covekot so nacionalizam
Pozz

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Da ne te macam mnogu momentalno svetski zvezdi Dua Lipa , Rita Ora , Bebe Rexha da ne pocneme so sportisti , aktori , biznismeni i red drugi
Inace temata e za krimonalci ne da ni solis pamet za nacionalizam tuka mnogu off topic si, daj trgni gi mislite od rezimot na gruevski vi ja natupa glavata jako covekot so nacionalizam
Pozz
Абе п***у мајчину интелектуалци....дуа липа :facepalm:
Види колку постови имам - едно 80% ми се антигруевистички.
Криминогеноста на ш иптарското малцинство е из-boost-ана со ветарот од грб од јенките. Во ниедна друга ситуација не би функционирале заради кукавичкиот карактер и големата интелектуална инфериорност да се справуваат со иновативност во производство, легални бизниси, пред се' производство. Еве шо им се инвестициите - во недвижности во Скопје, градат некои зградишта без идеја дали ќе се продава, без квалитет, со митење на корумпирана локална администрација и со закани. Другото е увоз на зарзават и овошје од латинска Америка од каде се шверца дрогата и тоа е тоа...а нобеловци шо живееле у дијаспора се ваши колку шо е мој базенот у дворот на комшијата.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
И газдата не е цвеќе за мирисање, но и од министерот кафичите треба да работат. А тој што му го запали кафичот си се шета низ град ко ништо да не било.
Има ли име и презиме пироманот? :D ако памтам добро се плашеше и газдава да го каже пред камера.

Член од
28 февруари 2015
Мислења
30
Поени од реакции
20
Абе п***у мајчину интелектуалци....дуа липа :facepalm:
Види колку постови имам - едно 80% ми се антигруевистички.
Криминогеноста на ш иптарското малцинство е из-boost-ана со ветарот од грб од јенките. Во ниедна друга ситуација не би функционирале заради кукавичкиот карактер и големата интелектуална инфериорност да се справуваат со иновативност во производство, легални бизниси, пред се' производство. Еве шо им се инвестициите - во недвижности во Скопје, градат некои зградишта без идеја дали ќе се продава, без квалитет, со митење на корумпирана локална администрација и со закани. Другото е увоз на зарзават и овошје од латинска Америка од каде се шверца дрогата и тоа е тоа...а нобеловци шо живееле у дијаспора се ваши колку шо е мој базенот у дворот на комшијата.
A be druze pa ti stvarno duduk si bil be hahahahahah
Pa daj ne me teraj da zboram pa da bevme site poarni tuka vo mkd a makedonci a albanci ke ne bivase be za drzava abe za svinska pasteta ne ne biva
pa kazi mi ti na mene sto ima vo makedonija proizvodstvo jako osven piperki i patlidzani be ziti se i toj ajvarot sto bese go patentira slovencite
Albanija kako drzava mnogu odamna primer e vo nato , toa sto makedonija go drka so godini samo pregovori da pocne , za nobelovcite sto ima vrska ako se vo diaspora kolku albanci ima vo diaspora sto sega tie ne se albanci , jas samiot ne ziveam poveke vo mkd e sto sega germanec sum stanal
Ziti se izlezi malce od mkd barem na nekolku meseci bidi vo evropa vidi kako se zivee , ne gi boli kur za politika i res drugi stvari , site imaat pari site so uzivat
Pusto makedonce si kuka za 200 evra cel mesec , i obavezno po statusi edna drzava imame ne ja davame , a od druga strana nema leb da jade doma
Dodeka ima luge kako tebe sto mislat
Bez razlika dali se makedonci ili albanci nikad nema napred da se ide , toa da bides siguren , ama ti ne si kriv pak krivi se politicarite sto igraat kurtasak furaat nacionalizam i omraza so godini , od druga strana ve ebat za 200 evra plata

Член од
16 април 2014
Мислења
7.346
Поени од реакции
11.777
Pa daj ne me teraj da zboram pa da bevme site poarni tuka vo mkd a makedonci a albanci ke ne bivase be za drzava abe za svinska pasteta ne ne biva
pa kazi mi ti na mene sto ima vo makedonija proizvodstvo jako osven piperki i patlidzani be ziti se i toj ajvarot sto bese go patentira slovencite
Albanija kako drzava mnogu odamna primer e vo nato , toa sto makedonija go drka so godini samo pregovori da pocne , za nobelovcite sto ima vrska ako se vo diaspora kolku albanci ima vo diaspora sto sega tie ne se albanci , jas samiot ne ziveam poveke vo mkd e sto sega germanec sum stanal
Ziti se izlezi malce od mkd barem na nekolku meseci bidi vo evropa vidi kako se zivee , ne gi boli kur za politika i res drugi stvari , site imaat pari site so uzivat
Pusto makedonce si kuka za 200 evra cel mesec , i obavezno po statusi edna drzava imame ne ja davame , a od druga strana nema leb da jade doma
Bez razlika dali se makedonci ili albanci nikad nema napred da se ide , toa da bides siguren , ama ti ne si kriv pak krivi se politicarite sto igraat kurtasak furaat nacionalizam i omraza so godini , od druga strana ve ebat za 200 evra plata
Убаво ќе беше да мислат вака и тие што ја уништиле плочата кај карпалак.

Член од
1 февруари 2014
Мислења
218
Поени од реакции
368
Druze dali si seriozen so muabetov? Letovo imav moznost da pominam niz albanija i proshetam, takva dupka od drzava nemam do sega videno. Ne mi se faking veruva ej, ushte prodavaat maslinki vo volswagen kombija od onie od vremeto na hitler, wcinja recisi da nemaat ( bukvalno mochaat vo nuznici ) na avtopat , vozat motorcinja kao u 60tite godini vo Indija , marketite im se kartonski tezgi. Avtopatot i ulicite im se poloshi od kozjine pateki na vodno. Kanalizaciite se vlevaat pravo vo more. Nie sme Germanija za Albanija seushte...
Ovie muabeti mozhe ke pominat kaj nekoj sto ne bile do sega

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.968
Поени од реакции
8.188
Има ли име и презиме пироманот? :D ако памтам добро се плашеше и газдава да го каже пред камера.
Не бе, го кажа
Никола Трајкоски Коколе
https://press24.mk/sopstvenikot-na-zapalenoto-prilepsko-kafule-liceto-koe-mi-go-zapali-objektot-barashe-reket-i-se

исто пред тоа ја искрши и општината, но сепак е далеку од криминалски статус..

Член од
1 мај 2019
Мислења
122
Поени од реакции
137
За вчерашните апсења во Синѓелиќ, Арачиново и во близина на Бит Пазар!

Уапсени се Ибро Ел Патрон Јахија и брат му Беким Јахија, и нивни дилери. Се зборува дека се уапсени поради политичка лапсус, односно поради тоа што во Синѓелиќ на избориве не победила актуелнава власт. Во последно време растурале многу кокаин а брат му на Ибро, Беким, бил амнестиран пред брзо време од затворска казна во Идризово. Врската со Беланоца им била стара ама неповрзана со бизнисот со кокаин. Според тоа колку се испублицира апсењево, информаторите сметаат дека браќата многу ќе лежат за ова дело.

Прегледај го приврзокот 208814
Прегледај го приврзокот 208815 Прегледај го приврзокот 208816
Браќата Јахија заедно, и со оружје.
Прегледај го приврзокот 208817 Прегледај го приврзокот 208818
Овде во дружба со Беланоца, Наим и Тоте.
Вакви кримоси треба да скапат затвор. Ова чаламење што го има денеска никогаш го немало. Лигушковци сликани со пушки, пиштоли и сл.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Не бе, го кажа
Никола Трајкоски Коколе
https://press24.mk/sopstvenikot-na-zapalenoto-prilepsko-kafule-liceto-koe-mi-go-zapali-objektot-barashe-reket-i-se

исто пред тоа ја искрши и општината, но сепак е далеку од криминалски статус..
Денес кај нас криминалциве се исто како и овие со контактниве спортови, опасни во обид :D имитираат стара школа а кога ќе згусти малку и ќе ги притиснат околностите сериозно, после стануваат наводно широки срца а им се гледа кукавичлукот и презирот во очите. Или нека одат до крај со старава школа и нека загинат чесно или нека ги примат новиве начини на професионализам што се раширија низ светот и нека се врти сериозен статус на криминал. Искрено не ги разбирам воопшто. :toe:[DOUBLEPOST=1557959538][/DOUBLEPOST]
Вакви кримоси треба да скапат затвор. Ова чаламење што го има денеска никогаш го немало. Лигушковци сликани со пушки, пиштоли и сл.
Ибро е посериозен, во време кога Беланоца била во најјаките времиња бил десна рака на Фаим. А брат му Беким бил катастрофа од лик, им го земал прометот на таксистите, во смисла вози ме до таму и таму и кога ќе стасаат му вади пиштол и му ги зема парите. Најверојатно за тоа лежел во Идризово.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Хахахахах колку ми се смешни овие муабети као дај ајде доста со национализам а ти гарант на фејзбук ги браниш на овие од Диво Насеље и на профилната имаш слика од Џемо Хаса.Овие приказни за жал поминуваат кај утепаното македонче кое уште живее со идејата на братсво и единство кое не знае да го цени своето и сеуште верува дека е можен соживот со вас.А и ова со политичариве ти е излитена фраза барем кај нас политичариве се се само не националисти и никогаш не терале политика на национализам.И јас не се согласувам дека секој Албанец е криминалец и мислам дека имам пишувано за тоа поназад на темава ама факт дека сте прв пример за тоа на Балканов благодарение на подемот на албанската мафија во последните 15 години.Нешто исто како што била српската пред 20 години.И кога ќе говориш за Македонија не ја споменувај како твоја држава оти сум сигурен дека не ја чуствуваш за твоја.

Член од
28 февруари 2015
Мислења
30
Поени од реакции
20
Хахахахах колку ми се смешни овие муабети као дај ајде доста со национализам а ти гарант на фејзбук ги браниш на овие од Диво Насеље и на профилната имаш слика од Џемо Хаса.Овие приказни за жал поминуваат кај утепаното македонче кое уште живее со идејата на братсво и единство кое не знае да го цени своето и сеуште верува дека е можен соживот со вас.А и ова со политичариве ти е излитена фраза барем кај нас политичариве се се само не националисти и никогаш не терале политика на национализам.И јас не се согласувам дека секој Албанец е криминалец и мислам дека имам пишувано за тоа поназад на темава ама факт дека сте прв пример за тоа на Балканов благодарение на подемот на албанската мафија во последните 15 години.Нешто исто како што била српската пред 20 години.И кога ќе говориш за Македонија не ја споменувај како твоја држава оти сум сигурен дека не ја чуствуваш за твоја.
De bre pa ti vidovoid si bil , kako prvo nemozesda znaes kakvi misli imam dali sum nacionalist ili ne sum , izgleda toa tebe te maci pa mislis site se kalo tebe
Za sozivot bace sakas nekes tuka sme site
spored tebe ako vmro i dui ne furat nacionalizam , pa ti nez ili si stvarno nepismen ili nemas gram mozok
Pa vmro celo vreme bucka narod komiti ova ona , ne go davame imeto sto znam imas matrial za niv kolku sakas
Za dui da ne zboram , i koga ke prdnat mora za vojnata 2001 da zborat nesto
a normalno deka makedonija ja custvuvam kako moja zemja zosto tamu sum se rodil i tamu mi se site semejstvo prijateli i se drugo, toa sto imam dve drzavi plus kosovo i albanija toa e druga rabota
ama kako sto se custvuvam vo rodnoto mesto nigde drugo
Bidi mi pozdraven druze[DOUBLEPOST=1558029038][/DOUBLEPOST]
Ne mu e prv pat na nego sto go zatvarat
Vo ova akcija mnogu prasina se digna , sumjam deka ke se spasi lesno
Inace covekot odamna se zanimava so ovie raboti , i da ne te cudi faktot sto ne e eksponiran mnogu kaj lugeto
Covekot ko lud prodavase kokain, kako sto mnogu drugi ima a ni iminjata ne im se spomnati na forumov

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom