A dali oma sansi od finalna da te stavat na doplonitelna, ili polozitelno posle finalna sleduva?Два месеци отприлика откако те ставиле на финална. Значи за еден месец очекувај.
A dali oma sansi od finalna da te stavat na doplonitelna, ili polozitelno posle finalna sleduva?Два месеци отприлика откако те ставиле на финална. Значи за еден месец очекувај.
После финална можеA dali oma sansi od finalna da te stavat na doplonitelna, ili polozitelno posle finalna sleduva?
Podobro da ne te stavat na proverka od viceprezidentot, poveke cekaat za potpis nekoi od niv,toa e razlikataZnači se gleda točno od koga si na položitelno stanovište a ne koja godina e pominat intervju!? Može li nekoj da objasni koja e razlika izmedju položitelno stanovište vi predstoi izdavanje na ukaz i samo proverka kaj viceprezidenta i koe povisoko nivo ili status izmedju ovie dve raboti??
Cestitki. Se najubavo so srekja. Palekrstic bese vo pravo.zdravo drugarcinja denes mi e potpisan ukazot ,palekrstic vo pravo si mojata prepiska e obrazuvana na taa data 23.06.2017 (81xx/2017) prvin na tvojot komentar procitav a potoa sonce me ogrea koga proveriv leleeeeeee pukam od sreka, daj boze site da si docekate sto pobrzo.
12.04.2017 na intervju konzulat bt
24.07.2018 na polozitelno, ne bev na dopolnitelna ni kaj sovetot ni kaj viceto
Честитки, сп среќа да си го користиш!!!zdravo drugarcinja denes mi e potpisan ukazot ,palekrstic vo pravo si mojata prepiska e obrazuvana na taa data 23.06.2017 (81xx/2017) prvin na tvojot komentar procitav a potoa sonce me ogrea koga proveriv leleeeeeee pukam od sreka, daj boze site da si docekate sto pobrzo.
Ајде сега време е инти да се пофалиш, ете блиску до тебе се, утре задутре со нови сили.Cestitki. Se najubavo so srekja. Palekrstic bese vo pravo.
Ako ne ti e tesko ,so kakvi dok bese ??od denes
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство. , в срок до 09.08.2019
intervju januar 2018 a pred 2 meseca na sovet ... denes doplnitelna ... ke nosam dokumenti pa ke vidime sto kako ) pozdrav
So koi dokumenti bese ?zdravo drugarcinja denes mi e potpisan ukazot ,palekrstic vo pravo si mojata prepiska e obrazuvana na taa data 23.06.2017 (81xx/2017) prvin na tvojot komentar procitav a potoa sonce me ogrea koga proveriv leleeeeeee pukam od sreka, daj boze site da si docekate sto pobrzo.
te e imae staveno na proverka ot vicepresidento.i kolku vreme ceka proverka .cestitki za ukazot brate6836/2017 i Da dodadam bev samo so izvodi od pradedo roden pred 1920, i potvrda od bkk strumica bez voeni kniski,vencanici i dr. ova vi go kazuvam da ne gubite nadez i site da si docekate, potpisot ke si stasa. s6 ili 7 meseci go citav forumot se obolev od cekanje i nervozi osobeno od filozofite kako bronhitis vo kombinacija so skandalot od dabc, na leksilium i diazepam moze da se zavrsi.
Fala brat. Ne ne bev staven na proverka ni kaj viceto niti kaj sovetotte e imae staveno na proverka ot vicepresidento.i kolku vreme ceka proverka .cestitki za ukazot brate
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Jas sum 81*/2016..te molam pisi ako ima pocnato od 2016.Jas sum 16xx/2016, od kaj znae koi se na red, ima li nekoja posebna stranica ili ?
Ceatitki so kakvi dokumenti si?zdravo drugarcinja denes mi e potpisan ukazot ,palekrstic vo pravo si mojata prepiska e obrazuvana na taa data 23.06.2017 (81xx/2017) prvin na tvojot komentar procitav a potoa sonce me ogrea koga proveriv leleeeeeee pukam od sreka, daj boze site da si docekate sto pobrzo.
Neznam prijatele do kaj de stasani I neznam dali mozam nekade da vidam, eden prijatel mi rece deka se potpisani do 9000/2016 kolku e tocno poima nemam[DOUBLEPOST=1557940451][/DOUBLEPOST]Jas sum 81*/2016..te molam pisi ako ima pocnato od 2016.
Da se nadevame deka ke bide dobro za siteRano ti e drugar. Ima luge so se skoro 11meseci na polozitelno. Ama trgna rabotava u posledno vreme belki ke se ubrza.