- Член од
- 7 ноември 2017
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 130
2018 nema da gi potpisuva od utreako ima uste ednas potpisi ovaa nedela moze da se nadevame deka do juli ke ja iscistat 2018
2018 nema da gi potpisuva od utreako ima uste ednas potpisi ovaa nedela moze da se nadevame deka do juli ke ja iscistat 2018
mislam sto cekame na potpis od 20182018 nema da gi potpisuva od utre
toj/taa nebara svoeto brojce da go prati bara sigurno kako odat po red brojcinata nekakva stranica jas taka go razbiram[DOUBLEPOST=1557872502][/DOUBLEPOST]Na site so novi potpisi vi posakuvam golema srejka vo idnina . DRUGO MIE MISLATA , TESKO NA ONIE STO SE OD 2013 , OD 2014 , OD 2015 , PA I NIE STO BEVME NA DOPOLNITELNA PROVERKA SO TAA VRASKA ZAPIRKA , SO ODNESENI DOKUMENTI PO PROTOKOL KAKO NIE DA BEVME VINOVNI EM OSTETENI SO SE EM NIKAKO DO POTPIS , PAK POSLEDNI ...OVA NEMA NI SMISLA PRAVA TRAGEDIJA OD LUGE .... STRAMOTA ZA DRZAVA VO EU . BRUKAhttp://publicbg.mjs.bg/
На оваа страна се проверува. Го внесуваш бројот на молба и пинот и си го пратиш статусот каков ти е.
e taa akademska obrazovana zena bronhitis ili brunhhilda stvarno ja snema da ne i padna tesko radi potpisite od ljubomora izgleda ne saka veke da druzi na forumotНели имаше еден член брунхилда? го нема нешто
Hahah ama me nasmea BRONHITISe taa akademska obrazovana zena bronhitis ili brunhhilda stvarno ja snema da ne i padna tesko radi potpisite od ljubomora izgleda ne saka veke da druzi na forumot
Celosno se slozuvam so tebe bez malku 3 god na dopolnitelna proverka bev, seriozno ne zna,m sto tolku proveruvaatoj/taa nebara svoeto brojce da go prati bara sigurno kako odat po red brojcinata nekakva stranica jas taka go razbiram[DOUBLEPOST=1557872502][/DOUBLEPOST]Na site so novi potpisi vi posakuvam golema srejka vo idnina . DRUGO MIE MISLATA , TESKO NA ONIE STO SE OD 2013 , OD 2014 , OD 2015 , PA I NIE STO BEVME NA DOPOLNITELNA PROVERKA SO TAA VRASKA ZAPIRKA , SO ODNESENI DOKUMENTI PO PROTOKOL KAKO NIE DA BEVME VINOVNI EM OSTETENI SO SE EM NIKAKO DO POTPIS , PAK POSLEDNI ...OVA NEMA NI SMISLA PRAVA TRAGEDIJA OD LUGE .... STRAMOTA ZA DRZAVA VO EU . BRUKA
Neka napraj eden isklucok neka potpisi nesto i od 2019 nie so cekame na polozitelno2018 nema da gi potpisuva od utre
Од кај таа Информација ?2018 nema da gi potpisuva od utre
Потпишано ти е тебе,ама во специјалниот завод во Демир Капија.Neka napraj eden isklucok neka potpisi nesto i od 2019 nie so cekame na polozitelno
Izgleda nikoj nema na forumov so slicen status ko mojovаприл 2018 бев на интервју. Од крај на април сум на задолжително и уште не е сменето. Значи 1 година и 1 месец. Има ли некој на форумов со слично време на интервју на кој му се сменил статус?
Jas bev mart 2018 na intervju ama uste sum na zadolzitelnaIzgleda nikoj nema na forumov so slicen status ko mojov
Nekade do sredina na februari seJas bev mart 2018 na intervju ama uste sum na zadolzitelna
Bratu nie od 2016 sme zaglaveni 2017 sto se bile na intervju gi cistat nema Pravda nema mirDali nekoj zema drzavjanstvo od 2016 god..
Do kadee se dojdeni broevite za potpiss. Od 2016/ mn zaglavihme..