Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
НЕКОЈ МИ ГО РАСИПА ИНТЕРНЕТОТ ПРОКЛЕТИ ХАКЕРИ И ГЛУПА КОМПАНИЈА МЕ НАЈДОЈА БАШ МЕНЕ КЕ СЕ ИСКАРАМ УТРЕ СО СИТЕ,,,,,ТРЕБА ДА СЕ ИМА МЕРА ЗА ЗАЕБАНЦИИ,,,,,КОМПЈУТЕРИТЕ МИ СЕ МНОГУ СТАРИ КЕ ОДАМ ОВА ДА ГО ПРОВЕРАМ КАЈ КОМШИЈАТА ИЛИ НА РАБОТА ТИЕ ИМААТ ДРУГ ИНТЕРНЕТ И НОВИ КОМПЈУТЕРИ ПА КЕ ПИШАМ АКО ИМА НЕШТО.....
Pepii cestitki a na taa brunhiilda sve da i ebam po 100 pati kejnase i se filmase poo forumov kao demek znae nesto a ustvari aber si nema @Pepibe tebe sve najdobro a na brunhilda golem poz i da ti kazam tvoite dokumenti i nasite potvrdi isto gi vrednuvaat a ti samo zbori si kolku sakas pozdrav i se odjavuvam od forumov srekno na site

НЕКОЈ МИ ГО РАСИПА ИНТЕРНЕТОТ ПРОКЛЕТИ ХАКЕРИ И ГЛУПА КОМПАНИЈА МЕ НАЈДОЈА БАШ МЕНЕ КЕ СЕ ИСКАРАМ УТРЕ СО СИТЕ,,,,,ТРЕБА ДА СЕ ИМА МЕРА ЗА ЗАЕБАНЦИИ,,,,,КОМПЈУТЕРИТЕ МИ СЕ МНОГУ СТАРИ КЕ ОДАМ ОВА ДА ГО ПРОВЕРАМ КАЈ КОМШИЈАТА ИЛИ НА РАБОТА ТИЕ ИМААТ ДРУГ ИНТЕРНЕТ И НОВИ КОМПЈУТЕРИ ПА КЕ ПИШАМ АКО ИМА НЕШТО.....
Aaaaaaa cestito brate Milo mi e pazate sea na posrednicive I'm snema pari pa baraat do 500 evra za slikanje I podiganje ukaz

Откако ќе му биде издадено декретот и се чини дека копчето закажува состанок за да ги собереш документите, колку е најстариот датум за пикап? Можете ли да резервирате следниот ден или следната недела?

Честитки

До сега ги земав со резерва сите луѓе наназад што ќе се пофалеа од време на време со "еве јас добив потпис, тргна работата". Ама за Пепи знам 100 посто дека е автентичен апликант што нестрпливо чекаше, плус поготово не е посредник со финансиски интереси од работава со бугарско државјанство. Не обврзувам никого да се согласи со мене, јас за себе сум сигурен и тоа ми е доволно.

Ve molam, koj/a gi imashe prikacheno prashanjata za intervju, samo neka se tagni vo replika odgovor i ke prebaram vo nivnite objavi!
Fala Vi :)

До сега ги земав со резерва сите луѓе наназад што ќе се пофалеа од време на време со "еве јас добив потпис, тргна работата". Ама за Пепи знам 100 посто дека е автентичен апликант што нестрпливо чекаше, плус поготово не е посредник со финансиски интереси од работава со бугарско државјанство. Не обврзувам никого да се согласи со мене, јас за себе сум сигурен и тоа ми е доволно.
Koja godina bese i so broj odprilika od koga cekase potpis so dukumenti
So sreka da ti e ukazot

Ima li nekoj od 2013 da e uste na proverka kaj viceprez.

Denes po 9 meseci cekanje na potpis se smeni... Intervju juni 2017 poddadeni dokumenti 2016. Prvicno vo 2013 pa odbien za proishod, 2016 pocnav nova procedura. Se na se od dokumentacija imav samo POTVRDA!

Attachments

• DF19AA07-4A7D-4A9A-B766-5AC20D8DD60D.jpeg
    DF19AA07-4A7D-4A9A-B766-5AC20D8DD60D.jpeg
    81,7 KB · Прегледи: 126
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom