Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
druze ne e poradi avionot, radi vremevo e....ko ke bilo poladno ne potpisuvale, cekaj d se stopli...
Znaev deka na tolku mnogu luge ke se najdi nekoj pameten so ke bistri politika i ke izigrava pametnjakovic , ali ok sekoj ima svoe pravo... da ne ti e vo misla go gledav meteovo ne ocekuvaj vo slednive nedela dena ako se prasuvas ti

Znaev deka na tolku mnogu luge ke se najdi nekoj pameten so ke bistri politika i ke izigrava pametnjakovic , ali ok sekoj ima svoe pravo... da ne ti e vo misla go gledav meteovo ne ocekuvaj vo slednive nedela dena ako se prasuvas ti
pojdi oprajgo avionot, za da ti potpisat ukaz

Dali nekoj znae zosto pri proverka mi go pojavi ova

Attachments

• 20190409_200450.png
    20190409_200450.png
    384,9 KB · Прегледи: 114
Zdravo

Dali imase zastoj mesecive vo DABC so potpisuvanje na proishodi/razgleduvanje kako so bese so ukazive ?

Site zabegavte od temata,mesate babi i zabi,avionskata nesreka nema vrska so drzavjanstva,bidite strplivi se ke bide,ovde ima clenovi sto cekaat i nad 5-6 godini a vie samo kukate,ima uste 3 dena nedelava ke ima i potpisi a i da nema nisto nemozime da pravime osven da cekame,aj malce optimizam.
Vaka cekajki so optimizam nekoj i penzija ke si doceka...

Utre pavam 10 meseci kaj sto cekam potpis. :(

Dali nekoj znae zosto pri proverka mi go pojavi ova
Ednash i mene taka mi davashe cel den se dodeka ne svativ deka tabot mi e otvoren nekolku dena po red i na istiot gi vnesuvam brojot i pinot. Iskluci go tabot i od novo vkluchi go sajtot. Probaj i od dr telefon ili kompjuter ako ne saka. Se sluchuva i ako greshka neshto vneseh.

Молба . 18.01.2016
Интервју. 26.10.201
На дополнителна. 11.2017
Со рок за доставување документи до 23.03.2018
28.01.2019 финална
27.02.2019положителна
И еве се уште чекам...дали има некој со слична постапка да пиши ...
Бр 81*/2016
Isto sum i jas, bas istite dati na intervju, dopolnitelna, finalna, polozitelno, uste cekam potpis.

Ednash i mene taka mi davashe cel den se dodeka ne svativ deka tabot mi e otvoren nekolku dena po red i na istiot gi vnesuvam brojot i pinot. Iskluci go tabot i od novo vkluchi go sajtot. Probaj i od dr telefon ili kompjuter ako ne saka. Se sluchuva i ako greshka neshto vneseh.
Ja sum beeter.
intervju juni 2014,
na dopolnitelna od oktomvri 2015 do avgust 2018 ,
I od oktomvri uste sum na polozitelno ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom