- Член од
- 18 декември 2018
- Мислења
- 136
- Поени од реакции
- 146
Od 28 juli 2018 cekam potpis. se nadevam deka ke mi dojde redot i na mene za brzo. Neznam ovie sro im potpisaa denovive od koga cekaa za potpis?
Sent from my SM-G955F using TapatalkАвгуст, средината.
Дали баш на година дена ќе има промена на статус или порано?
За потпис чекав од 10.07.2018 се до вчера, 8 месеци скоро.Od 28 juli 2018 cekam potpis. se nadevam deka ke mi dojde redot i na mene za brzo. Neznam ovie sro im potpisaa denovive od koga cekaa za potpis?
Od tvoja usta vo bozji usiSpored mene vo slednive 4 meseci na site sto cekaat potpis od Jotova(99% od niv) ke im bide potpisano zatoa razbudetese i pocnite poleka da si gi pakuvate kuferite Evropa ne ceka ke bidime evropski gragani
Intervju 18.07.2018 seuste sum na zadolzitelna... Da se nadaevame deka za brzo ke se smeni statusotDa se sekavam zaedno bevme blisko,jas sum 07.08.2018 e toa nez brat da se nadevame na porano hhh
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
jas imam promenet status minatiot petok mi se smeni na intervju na 3101.18Дечки, кој има промена на статус (било каков) а да е со интервју во 2018?
Ми се чини дека промени на статуси имаа оние што имаа интервју јануари/февруари 2018. Или можеби грешам? Кој има имано интервју најкасно низ месеците од 2018 а имa промена на статус? Знаете некој?
I jas isto velam, 3 god na dopolnitelna proverka , sea 6 meseci ukaz sto e mn mn e...Кога указ... аман од чекање...
daj boze,ako ima i denes potpisan ukaz ke bide stvarno brzo i ovaa tvoja inf drzi mn mesto,jas cekam 4 meseci za ukaz pa se nadevam deka za 1,2 meseci najkasno ke bide ako prodolzi vaka.pozz i srekno na siteИнформација што ја добив од посредник е дека Јотова е опомената од сите здруженија официјално дека ја очекуваат протести. Се обврзала дека сите кои немаат фалц т.е исправни документи ке ги потпише во најкраток можен рок. Тоа ми го кажа на 10.03 еве ако продолжи вака може о да е вистина.
Звучи одлично, јас би одел да ги поткрепам тие протести, ионака сум навикнат да протестирам.Информација што ја добив од посредник е дека Јотова е опомената од сите здруженија официјално дека ја очекуваат протести. Се обврзала дека сите кои немаат фалц т.е исправни документи ке ги потпише во најкраток можен рок. Тоа ми го кажа на 10.03 еве ако продолжи вака може о да е вистина.
Jas sum 68**/2014 i uste cekamNema vrska druze toa..jas sum 51**/2014 drugar mi e 11**/2014...i uste nema promeni taka da nema nisto od toa 33**/2014
Nas malce ne zaboraja od 2014 so potpisiJas sum 68**/2014 i uste cekam
Jas bev na intervju 11.05.2018 i jas sum seuste na zadolzitelna. Promenata se pravi kaj sekogo individualno kaj nekoj za 10 meseci kaj nekoj za 13 meseci kaj nekoj pobrzo itn.Intervju 18.07.2018 seuste sum na zadolzitelna... Da se nadaevame deka za brzo ke se smeni statusot
Sin mi ceka skoro 16 meseci od interwju . Se ustd e na zadolžitelna .Roditel Bg državjanin .Jas bev na intervju 11.05.2018 i jas sum seuste na zadolzitelna. Promenata se pravi kaj sekogo individualno kaj nekoj za 10 meseci kaj nekoj za 13 meseci kaj nekoj pobrzo itn.