Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 март 2019
Мислења
71
Поени од реакции
117
Spored mene vo slednive 4 meseci na site sto cekaat potpis od Jotova(99% od niv) ke im bide potpisano zatoa razbudetese i pocnite poleka da si gi pakuvate kuferite Evropa ne ceka ke bidime evropski gragani
Od tvoja usta vo bozji usi :D :D
I aj nekoj neka kaze dali e blisku so mene i ima potpis intervju 10 mesec 2016 na dopolnitelna i sea potpis okolu eden mesec cekam 8**/2016 nekako mn ne ripaat nas od 2016 baksuz godina ke da e..

Последно уредено:
Член од
20 март 2019
Мислења
10
Поени од реакции
11
Дечки, кој има промена на статус (било каков) а да е со интервју во 2018?

Ми се чини дека промени на статуси имаа оние што имаа интервју јануари/февруари 2018. Или можеби грешам? Кој има имано интервју најкасно низ месеците од 2018 а имa промена на статус? Знаете некој?
jas imam promenet status minatiot petok mi se smeni na intervju na 3101.18

Член од
19 ноември 2018
Мислења
178
Поени од реакции
204
Информација што ја добив од посредник е дека Јотова е опомената од сите здруженија официјално дека ја очекуваат протести. Се обврзала дека сите кои немаат фалц т.е исправни документи ке ги потпише во најкраток можен рок. Тоа ми го кажа на 10.03 еве ако продолжи вака може о да е вистина.

Член од
5 февруари 2018
Мислења
108
Поени од реакции
286
Информација што ја добив од посредник е дека Јотова е опомената од сите здруженија официјално дека ја очекуваат протести. Се обврзала дека сите кои немаат фалц т.е исправни документи ке ги потпише во најкраток можен рок. Тоа ми го кажа на 10.03 еве ако продолжи вака може о да е вистина.
daj boze,ako ima i denes potpisan ukaz ke bide stvarno brzo i ovaa tvoja inf drzi mn mesto,jas cekam 4 meseci za ukaz pa se nadevam deka za 1,2 meseci najkasno ke bide ako prodolzi vaka.pozz i srekno na site

Член од
9 јануари 2019
Мислења
47
Поени од реакции
99
Звучи одлично, јас би одел да ги поткрепам тие протести, ионака сум навикнат да протестирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom