Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да пишеше дека напраи кариера со крадена музика е понавредливо (а е точно) отколку ова шо си го пишал.
Од друга страна, уште му палиш кандило на кукавицана што кидна у Будимпешта, што ни за свињи чување не го биваше и се посра од крадење....just saying...
Не оди подалеку...Жељко Јоксимовиќ победи на евровизија( или во првите места освои.....не се сеќавам точно, да не гуглам) со украдена песна....па е уште попопуларен него пред евровизијатаЈас го знам вицот со слон и мува...
Кои се тие позначајни?
А што беше, реално?Инаку нема баш пофални зборови за периодот со Ластовица, колку што се сеќавам има давано коментари нешто во стил дека тоа бил тежок шунд.
Има и од Копров песни (Не зори зоро, Чаирска романтика...), подоцна дојдоа преработките на Руски песни и тие му се најголеми хитови.А што беше, реално?
Јас за Ластовица зборам. Имаше песни што како дете ми беше срам да ги слушам колку беа ретардирани....корПИЧКА, ПУШЕЊЕ исл.Има и од Копров песни (Не зори зоро, Чаирска романтика...), подоцна дојдоа преработките на Руски песни и тие му се најголеми хитови.
Е па не продолжи со тој стилЈас за Ластовица зборам. Имаше песни што како дете ми беше срам да ги слушам колку беа ретардирани....корПИЧКА, ПУШЕЊЕ исл.
Он сам рече пред некој ден кај оној Жаре дека не пее добро. Има некоја харизма, ок, не ми смета мене као појава.Е па не продолжи со тој стил, што би можело да се смета за прогрес од негова страна, а Роберст Саздов одма си најде ново другарче Панки за да продолжи во ист стил. А може и периодот бил таков, Ристо Бомбата е од тој период. Е сега ако тоа со Ластовица може да се смета за кариера тогаш ок. Но реално е и дека потоа Копров му помага да изгради "вистинска" кариера за Македонски услови. И вооднос на се што се има појавено на Македонскава естрада го сметам за еден од подобрите пејачи. Има глас, знае да пее, најголем дел појма немаат, но ајде тоа е некоја друга тема.
Владо за разлика од тие шо ги збориш (многу биле), скоро да нема негова песна. Буквално.
Најголем процент му се преработки на руски песни.
Сакам да ги најдам и оригиналните песни на youtube. Ми треба време за мало истражување.Кои се тие песни?
https://www.youtube.com/watch?v=xSTSq8_Wp_YСакам да ги најдам и оригиналните песни на youtube. Ми треба време за мало истражување.
Не е ова ништо ново. Порано кога беше поактивен се збореше повеќе за ова.