Samo na pp dijelim,necu nista javno,samo nisam ni znao da ovoliko ima ex yu servera a do sad se pricalo o dva brata,artu i slicno,a ja nasao i trojicu brace i jos 50 domacih servera za koje nikad se nije culo,i sve cu im usere uzeti naravno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze li jedna lista na PPSamo na pp dijelim,necu nista javno,samo nisam ni znao da ovoliko ima ex yu servera a do sad se pricalo o dva brata,artu i slicno,a ja nasao i trojicu brace i jos 50 domacih servera za koje nikad se nije culo,i sve cu im usere uzeti naravno
Drugar kako to ide za vlasnike dreamboxa nije mi jasnoveceras samo za vlasnike dreamboxa saljem ex yu
imas dreambox,dobijes listuDrugar kako to ide za vlasnike dreamboxa nije mi jasno
Ako je to resiver imam amiko mini hd seimas dreambox,dobijes listu
Ако некој знае ? Овој канал со превод во која листа го има, освен овде, каде веќе не работи...
Код:#EXTINF:-1,Filmbox Premium http://93.87.85.149/PLTV/88888888/224/3221227004/03.m3u8
јас му ги бришам,stvarno si gad nakon svih upozorenja namjerno ides postavljat klik stranicu ...i to brises i ponovo postavljas ..namjerno provociras ...uzas od covjeka