- Член од
- 3 март 2013
- Мислења
- 2.678
- Поени од реакции
- 1.357
Од Давкова, сигурно може многу повеќе гласови да собери, чист промашај..све кажа![]()
Од Давкова, сигурно може многу повеќе гласови да собери, чист промашај..све кажа![]()
Како што гледаш од приложеното, он срамно е поразен внатре во партијата во која е од пелени од страна на жена која била функционер на СДС, така да не може.Од Давкова, сигурно може многу повеќе гласови да собери..
Мизерии, се живо шитнато, тоа е тоа од нашата ни држава...Мислев дека ќе се води мртва трка измеѓу Силјановска и Ѓорчев, а оваа освои 408 гласови од 533 присутни членови![]()
3ти мартКога избираат Социјалдемократите на Северxhанска Македонија кандидат за Претседател?
Ист како и актуелниот претседател, од точка до точка.Сериозно прашање.
Каков бекграунд има женава?
Јас за ВМРО навивам во Македонска лига веќе 20 години...гласачкото место ми е на 100 м да можам би се дал траен налог за ВМРО и за следните 20 години. Сега што не им иде незначи дека треба да се откажам од мојот тим. Исто е и со Арсенал во Англиска лига. Ај еден ден и Арсенал и ВМРО пак ќе бидат шампиони.Подобро избриши си газ со гласачкото ливче,отколку да заокружуваш на Давкова
Е кај иста биографија. Иванов пред кандидатурата не знаевме дека постои.Ист како и актуелниот претседател, од точка до точка.
А за оваа се изнаслушавме, не ми излага од глава....Е кај иста биографија. Иванов пред кандидатурата не знаевме дека постои.
Влатко заврши ли факултет? Или му пишаа оценки?Ѓорчев имаше многу повеќе шанси реално.. Има некоја харизма, а и доста се експонира последниве години, активен е на политичката сцена.
Тотален промашај, очекував Влатко да биде.
Ти не си го знаел. Оние кои имале пошироко познавање на сцената, го знаеа.Е кај иста биографија. Иванов пред кандидатурата не знаевме дека постои.