Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
mozda sam zeznuo sto sam svima sa istog servera ali ubuduce cu po jednu sa svakog ,slab sam sa vremenom,ali kome bude trebalo,naci cemo i nemorate se zahvaljivati,ima pp i to je to,kad stane,dam drugu i to je to,samo sam malo vremena ovdje zbog obaveza

Rekao sam da liste vise ne delim i da vise me nema ovde, imate ove sto ce da pogase ssima sve pa nek vam oni pomazu. Ne saljite mi poruke. :oftopik:
pa gde je otisal taj dobri ilija kome svako pomaze .Sad treba neka nova fora da si postal nesto te zeza pocel si da psujes, rekal sam ti davno da ulazis u veliki govna ali to tako si pustil e sad si videl kako smurdi sve.:pos:

pa gde je otisal taj dobri ilija kome svako pomaze .Sad treba neka nova fora da si postal nesto te zeza pocel si da psujes, rekal sam ti davno da ulazis u veliki govna ali to tako si pustil e sad si videl kako smurdi sve.:pos:
Zabole me vise za ljude jer vidim da su ljudi ovde govna, samo im je u cilju da objave javno i da ugase sve i voleo bih da pogase pa cete gledati u crnu sliku ne neki nego SVI MI. A TO SVI VI SPECIJALCI I URADILI STE NAMERNO, POMOGLI STE GAZDAMA LISTI DA NEMAJU VISE PTOBLEMA OD NAS, A NATERALI STE SVE DA KUPUJU LISTE. BUDALE OSTAJU BUDALE NAZALOST. INACE @saskon te sa tokenom su mrak liste nemoze se nista sa tokenom gledati. VELIKI POZDRAV ZA SVE, ZBOGOM. Uzivajte u crnoj slici. Zbogom.

Последно уредено од модератор:
@ilijao88 постот е редактиран!!! бирај зборови!!
ако е збогум,,нека е збогум,,,,,ако не издржиш,без форумов.......сметај дека си предупреден,пред 2 неделен бан

Kose prvi javi dobije listu sa mog panela na 48 sati na pm :masa: a nije lepo da vas ja gasim kad ste iliju isprovocirali :zloo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom